Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Suure-Lähtrust surnud imiku leidnud koera peremees: see on laim, minu koer pole midagi teinud!

Copy
11.09.2024. Surnud imiku koduhoovi toonud koer.  
Peremehe sõnul on ta paigaldanud koerale elektrikarjuse ning tema truu sõber on igati sõbralik ega ründa.
11.09.2024. Surnud imiku koduhoovi toonud koer. Peremehe sõnul on ta paigaldanud koerale elektrikarjuse ning tema truu sõber on igati sõbralik ega ründa. Foto: Elu24

Esmaspäevases saates «Märgatud Eestis» võtsid sõna imiku tapmises ja laiba rüvetamises süüdistatava naise vanemad ja ka vend, kelle usutlusel võis tütrelt imiku käest rebida just naabrite koer. Samuti väitsid nad ka, et naabrite koer on ohtlik! Imiku leidnud koera peremees peab aga saates kõlanud süüdistust laimuks.

Möödunud nädalal esitas prokuratuur Suure-Lähtrus surnuna leitud imiku emale süüdistuse lapse tapmises ja laibarüvetamises, millest perekond sai teada ajakirjanduse vahendusel. Täpsemalt rääkisid nad sellest TV3 saates «Märgatud Eestis».

Perekond väidab siiani, et ei teadnud naise rasedusest ning keegi ei osanud midagi kahtlustada. Pereisa tunnistas, et naise kaitsja jurist Robert Sarv palus neil otsida lisainformatsiooni teadmata raseduse kohta, mis nende sõnul võib juhtunut ka selgitada. Süüdistatu isa sõnul väidab tütar, et ta sünnitas saunas ning sealt väljudes rebis koer imiku ta sülest.

Copy
Tagasi üles