Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOKLIPP Ohtlik olukord: Lux Expressi bussijuht kihutas punase tulega ristmikule (5)

Copy
Lux Express
Lux Express Foto: Marko Saarm, Sakala

Lux Expressi juhatuse liige Ingmar Roos kinnitab, et võtavad olukorda väga tõsiselt. «Kuigi tegemist oli liinilt tulnud bussiga, mis suundus baasi ning millel reisijaid ei olnud, on meie esmane prioriteet kõigi liiklejate ohutus,» kinnitab ta.

TikTokis ringleb videoklipp Lux Expressi bussijuhi ohtlikust lükkest, kui viimane kihutas Tallinn-Narva maanteel punase tulega ristmikule.

Kõnealuse klipi alla, mida on muuhulgas vaadatud ühe päevaga ligi 20 tuhat korda, on mitmed tääginud ka Lux Expressi, oodates nende kommentaari.

Toimetusele kinnitab Lux Expressi juhatuse liige Ingmar Roos, et nad on kõnealusest kahetsusväärsest juhtumist teadlikud. «Võtame olukorda väga tõsiselt. Kuigi tegemist oli liinilt tulnud bussiga, mis suundus baasi ning millel reisijaid ei olnud, on meie esmane prioriteet kõigi liiklejate ohutus,» lisab Roos.

Viimase sõnul on nad alustanud majasisest uurimist, et välja selgitada juhtumi täpsemad asjaolud. «Võtame kasutusele täiendavaid meetmeid, sealhulgas juhi täiendkoolituse või distsiplinaarsed meetmed, et tagada sarnaste olukordade vältimine tulevikus,» lisab ta.

@tikt_o_k #foryoupage #fyp #foryou #luxexpress @luxexpressestonia ♬ Danger - SoundAudio

«Kinnitame, et meie ettevõte ei tolereeri liiklusohtlikku käitumist ning jätkame pidevalt oma töötajate ohutuskultuuri ja vastutustunde edendamist. Lux Express vabandab oma klientide, kaasliiklejate ja iga päev liiklusohutuse tagamisse panustavate kolleegide ees juhtumi toimumise pärast.»

Tagasi üles