Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VARGUS Äsja abiellunud mees jäi spaas käies oma jalanõudest ilma: need olid erilised tossud

Copy
Pulmatossud
Pulmatossud Foto: Erakogu

8. septembri õhtul jalutas keegi Viimsi SPA18+ spaast välja võõraste tossudega, millel on kandja jaoks suur emotsionaalne väärtus. Nimelt olid need tema pulmatossud ning nendele oli kirjutatud pruutpaari perekonnanimi. «Ehk leidub keegi, kes juhuslikult nägi vargust pealt või näeb kedagi nende tossudega jalutamas,» on mees lootusrikas. Spaal on juhtunu pärast kahju, kuid spaa ei saa vastutada külastajate isiklike asjade eest. 

Suvel abiellunud paar lasi pulmade puhul valgetele Nike'i tossudele peale kirjutada oma perekonnanime ja eesnime tähed. Nii pruudil kui peigmehel olid samasugused tossud. Nüüd on alles ainult naise omad, sest mehe tossud varastati Viimsi SPA18+ spaad külastades.  

«Air Force 1 meeste tossud varastati 8. septembril ajavahemikus kell 16.30–20.30,» ütleb naine, kelle jaoks on üllatav, et keegi pühendusega tossud pihta pani. «Mulle ei mahu pähe, kuidas tuleb inimestel tahtmine varastada kellegi isiklikku asja, eriti rõhutades, et 18+ võiks olla täie mõistusega mees. Tossud olid tõesti meile väga erilised, need olid tehtud spetsiaalselt pulmadeks. Mõlemal olid samasugused,» räägib ta.

«Ehk leidub keegi, kes juhuslikult nägi seda pealt või näeb kedagi nende tossudega jalutamas,» on noored lootusrikkad.

Varastati omaniku jaoks erilise tähendusega tossud.
Varastati omaniku jaoks erilise tähendusega tossud. Foto: Erakogu

Paar pöördus kohe pärast juhtunut spaa teenindaja poole, kes soovitas saata jalanõudest pilte nende meiliaadressile. Kuigi spaa vaatas kaamerasalvestised läbi, ei selgunud sealt mehe sõnul kahjuks midagi. «Meile anti mõista, et olgu see õppetund järgmiseks korraks,» ütleb ta. Mees leiab, et jalanõude riiuli juures võiks olla kliente hoiatav silt ja soovitus jalanõud kappi lukustada.

«Me ei süüdista spaad. Saame aru, et pidime vastutama ise oma vara eest. Oleks loomulikult võinud jätta jalanõud kappi, aga ei mõelnud sellele, kuna 18+ spaa ja täiskasvanud inimesed käivad seal ning riiuli all on jalanõude hoidmiseks koht olemas.» 

Spaa ei vastuta isiklike asjade eest

Tallinna Viimsi SPA Hotelli spaa- ja vabaajakeskuse juht Ainika Süld tõdeb, et käesolev juhtum on kahetsusväärne. «Kliendile emotsionaalselt väärtuslikud jalanõud, mis olid asetatud riidekapist välja üldalale, omastati kellegi kolmanda isiku poolt,» ütleb Süld. 

Süld juhib tähelepanu sellele, et kassas on väljas Viimsi SPA 18+ reeglid, kus on kirjas, et spaa ei vastuta fuajeesse, riietusruumi või riidekappi jäetud isiklike asjade ega väärisesemete eest. «Enne spaasse minekut veenduge, et kapp oleks turvaliselt suletud. Probleemide korral palume pöörduda administraatori poole.»

Praegusel juhul pole abi ka spaa kaamerasalvestistest. «Kaamerapilt, mille on vaadanud üle volitatud isik, jalanõudega väljujat ei tuvastanud. Privaatalal kaameraid ei eksisteeri,» ütleb spaa- ja vabaajakeskuse juht. 

Kui märkate kellegi jalas kõnealuseid tosse või näete neid müügil internetikeskkonnas, andke sellest teada Elu24 toimetusele toimetus@elu24.ee 

Tagasi üles