Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Sonja Malinen ja Mac Tuvi panid teisele lapsele eriti ainulaadse nime (2)

Copy
Mac Tuvi ja Sonja Malinen.
Mac Tuvi ja Sonja Malinen. Foto: Taavi Sepp

Suunamudija Sonja Malineni ja Mac Tuvi perre sündis augusti alguses teine laps. Nüüd avaldab Sonja Instagramis ka tütre nime, mis on üpriski haruldane.

Värskes Instagrami postituses annab Sonja teada, et pisitütar sai nimeks Blu. Statistikaameti andmetel on nimi vägagi haruldane ning nimeotsingust mingit statistikat selle kohta ei leia. «Sellise nimega inimesi Eestis ei ela või on neid vähem kui 5 ja seetõttu ei saa selle nime kohta statistikat kuvada,» seisab ameti lehel.

Omapärane nimevalik pole sugugi üllatav, sest paari esiklaps, 2022. aasta veebruaris ilmavalgust näinud tütar, kannab nime Sky. 

Teise lapse sünnist teatas Sonja Instagrami vahendusel 11. augustil. «Meie väike printsess on saabunud. Teine elu parim päev,» kirjutas Sonja Instagrami postitatud video juurde.

Paar teatas teise lapse ootusest veebruaris. «Lõpuks saame jagada teiega meie imeilusat uudist,» teatas suunamudija ühismeediasse tehtud postituses.

Sonja kohtas Monika Tuvi poega Maci 17-aastaselt ja nad mõlemad soovisid saada lapsevanemateks juba noores eas. «Hirmu pere loomise ees meil ei olnud, sest teadsime vara, et soovime üsna noorelt pere luua ning aeg ja õige kaaslane said sellele määravaks,» on Sonja varem Elu24-le öelnud.

Tagasi üles