Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

NÄDALAPROGNOOS Kuuvarjutusele eelnev nädal toob kaks imelist päeva: neid aegu tasuks ära kasutada

Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 9. – 15. september 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Oleme jõudnud viimasesse nädalasse enne varjutuste perioodi algust ning kuna viibime aktiivses kasvava kuu faasis ja lisaks on ees väga motiveerivad ja aktiveerivad taevaseisud, jääb tunne, et sel nädalal tuleks võimalikult palju asju ära teha.

Neid võimalusi tasub kasutada ning võib ka usaldada, et sel nädalal käivitatud tegevused lähevad üldjoontes hästi. Nädalalõpus tasub kindlasti midagi meeldivat ja nauditavat ette võtta, sest siis on selleks olemas täielik toetus.

Planeediseisud nädalapäevadel

Kolmapäeval kell 13.51 läheb täpseks Veenuse kvinkunks Saturniga, mis nõuab, et kohandaksime oma soovid ja elu nauditava poole paremini oma kohustustega. Selles mõjus võib tunduda, et teised meid ei hinda või ei armasta, aga tegelikult tuleks kõike võtta vaid konstruktiivse kriitikana. Siin on vaja olukorra ja reaalsusega lihtsalt paremini kohaneda. 

Neljapäeval kell 06.41 jõuab Merkuur sekstiili Marsiga ning kell 13.52 Päike kvadraati Jupiteriga. Nende kahe taevaseisu omavaheline kombinatsioon on suurepärane. Esimene neist lisab suhtlemisse energiat ja kirge, parandab mõistuse tööd ja keha koordinatsiooni, samas kui teine innustab asju suurejoonelisemalt ette võtma. 

See võib olla väga õnnelik suurte tegude päev! Motivatsioon ja energia on kõrged ning sündmustel on toetus taga. Ainult on mõningane oht, et suurte plaanide ja tegemistega pingutatakse natuke üle – õnneks on suureks abiks Merkuuri-Marsi sekstiil, mis tasakaalustab ja aitab leida kiiresti õiged lahendused. 

Laupäeval kell 23.22 läheb täpseks Päikese kvinkunks Chironiga, mis räägib, et võib-olla nüüd vaadatakse tagasi ja tõdetakse, et tõepoolest mindi millegagi üle piiri. See seis võib teha natuke ebakindlaks, aga ei ole midagi dramaatilist, mille pärast muretseda. 

Pühapäeval kell 08.34 jõuab Veenus trigooni Jupiteriga, tuues rohkem heaolu, naudinguid, lõõgastust, rõõmu ja naeru. See on imeline päev lihtsalt puhkamiseks, aga ka seltskondlikeks või romantilisteks tegevusteks. Kõike läbib harmoonia ning sellest tuleks võtta parim, kuna uuel nädalal läheb juba märksa tõsisemaks. 

Neljapäev ja pühapäev on selle nädala kõige õnnelikumad ja imelisemad päevad!

Kuu on tühikäigul

Esmaspäeval kell 20.11–20.26 (Kuu siseneb Amburisse)

Neljapäeval kell 03.20–05.38 (Kuu siseneb Kaljukitse)

Laupäeval kell 10.34–10.54 (Kuu siseneb Veevalajasse)

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed taevakehad

Pluuto on retrograadis 2. maist kuni 12. oktoobrini.

Saturn on retrograadis 29. juunist kuni 15. novembrini.

Neptuun on retrograadis 2. juulist kuni 8. detsembrini.

Chiron on retrograadis 26. juulist kuni 29. detsembrini.

Uraan on retrograadis 1. septembrist kuni 30. jaanuarini (2025).

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta

Tagasi üles