Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Jüri Ratase õhtuse jooksuringi katkestas ootamatu vahejuhtum: seekord ei päästnud palk, vaid päästis telefon (2)

Copy
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Mihkel Maripuu, Postimees

«Palun hoidke oma neljajalgsed sõbrad lähedal või rihma otsas, kui liigute aladel, kus inimesed jooksevad või sporti teevad,» paneb Jüri Ratas südamele, rääkides ootamatust vahejuhtumist, kui õhtuse jooksutiiru ajal sattus spordirajal kokku lahtise koeraga.

Pühapäeva õhtupoolikul jagas Jüri Ratas ühismeedias, et on olnud võrratu päev, mille lõpetab 14-kilomeetrise jooksuringiga Käärikul. «Pool on joostud. Nüüd on kaks varianti, kas pöörata tagasi või panna edasi,» nentis Ratas videoklipis.

Mõni hetk hiljem jagas ta, et jooksuring ei möödunud hirmutava vahejuhtumita. «Õhtusel jooksuringil toimus ka ootamatu vahejuhtum, kui äkitselt jooksis mulle vastu koer, kes aga kiiresti ära kadus, kui telefoni kätte võtsin ja talle viibutasin. Miks ta telefoni kartis, seda ei tea, aga õnneks kartis. Head koeraomanikud, palun hoidke oma neljajalgsed sõbrad lähedal või rihma otsas, kui liigute aladel, kus inimesed jooksevad või sporti teevad. See on oluline nii inimeste kui ka koerte turvalisuse tagamiseks,» kirjutas ta Instagrami postitatud video juurde. 

Õhtupimeduses filmitud klipis toonitas Ratas: «Kui need koerad seal metsateedel on, kus inimesed jooksevad, siis, head peremehed, hoidke neid kinni või kui nad on nii kuulekad, kutsuge nad oma kõrvale, mul tuli üks täna vastu... seekord ei päästnud palk, vaid päästis iPhone'i telefon. Ma ei tea, miks see koer seda telefoni kartis, aga selle peale ta jooksu lõpetas. Aga olge teie hoitud!»

Märksõnad

Tagasi üles