Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 9. september: Lõvi püüdleb täiuslikkuse poole, Kaljukitsel ei pruugi koostöö sujuda

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Marina April/Shutterstock

Meeleolukat esmaspäeva!

JÄÄR

On palju kohtumisi, ent suhtlus jääb pinnapealseks. Ei ole mõtet alustada asju, mille tegemine nõuab aega ja kannatust – sul pole piisavalt püsivust.

SÕNN

Toimumas on muudatused, mida ei tasu peljata – oled heal positsioonil ning kui sul jätkub mõistust ja julgust, lõikad olukorrast kasu.

KAKSIKUD

Sul ei ole õieti võimalik oma aega planeerida, sest olud muutuvad ning pead oma tegevust käigu pealt ümber korraldama.

VÄHK

Aeg võib sind kokku viia sinust erineva taustaga inimestega. Neilt saadavad teadmised panevad sind maailma nägema avarama pilguga.

LÕVI

Oled küllaltki kriitiline nii iseenda kui ka kaaslaste suhtes. Püüdled täiuslikkuse poole ja pisimadki vead tekitavad sinus meelehärmi.

NEITSI

Merkuur jõuab taevakaarel Neitsi märki. Algamas on soodne periood mõttetöö tegemiseks ning uute asjade õppimiseks.

KAALUD

Hea, kui sa ei peaks rabelema, vaid saaksid tegutseda oma tempos. Töötamine kodukontoris võib olla viljakam kui kaaslastega ruumi jagades.

SKORPION

Kipud kannatust kaotama, raske on viisakas olla suheldes kellegagi, kes sulle ei meeldi või kelle põhimõtted on sinu arvates valed.

AMBUR

Targem on keskenduda kodustele kohustustele, jättes lõbu ja hobid tagaplaanile. See võib põhjustada sisemist rahulolematust.

KALJUKITS

Üksinda nokitsemine edeneb küllaltki hästi, koostöö ei pruugi sujuda. Rahaasjadel pead silma hoolega peal hoidma.

VEEVALAJA

Hea aeg loominguliseks eneseväljenduseks. Tore, kui saad oma loovat vaimu rakendada, vabal ajal tasub kunstiga tegeleda.

KALAD

Tee tähtsad otsused iseseisvalt. Ära lase end ülemäära segada sellest, mida teised ütlevad, ära proovi eeldada, mida nad mõelda võiks.

Tagasi üles