Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOINTERVJUU Ansambel Singer Vinger astus ligi 40 tegutsemisaasta jooksul esimest korda Narvas lavale: varem pole kutsutud (1)

Hardi Volmer
Hardi Volmer Foto: Pilt videost.

Reedest pühapäevani toimub Narvas muusika- ja linnafestival Station Narva, täites piirilinna juba seitsmendat korda muusikaga meilt ja mujalt ning kutsudes elama ja hingama neli päeva koos Narva ja selle inimestega. Festivalil astub üles ka ansambel Singer Vinger, mille liige Hardi Volmer rõõmustab, et neid on lõpuks ka Narvasse esinema kutsutud. 

Singer Vinger on Narvas esimest korda. «Meie ise ju ei trügi, ei ole meid siia tahetud varem,» ütleb ansambli solist Hardi Volmer. Ta lisab, et Narvas on olnud selliseid muusikaüritusi vähe, kuhu Singer Vinger oleks võinud sobida. «Nüüd lõpuks ikkagi kutsuti,» rõõmustab ta. 

Singer Vingeril on pooleteist aasta pärast tulemas 40. juubel. «On juba jutud käinud, et plaanitakse juubelit. See ei ole isegi mitte initsiatiiv seestpoolt, vaid toredad ja head inimesed väljastpoolt on juba nende ettepanekutega välja tulnud. Midagi võiks teha, midagi peab tegema. See on ju selge, et ega 50ndat ei tule ju,» räägib Volmer. «Elame selles lootuses, et saaks juubelikontserdi ära teha,» ütleb ta.

Tagasi üles