Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLIPP TÕSIELUSAATEST Eestist pagenud Justin McNairn kodupublikule: paljud tahavad lihtsalt naisi niita, ma ei tee seda enam ammu

Copy
Justin McNairn kodumaises tõsielusaates kaasvõistlejate silmis end heast küljest ei näita.
Justin McNairn kodumaises tõsielusaates kaasvõistlejate silmis end heast küljest ei näita. Foto: Kaadrid tõsielusaatest/Duo 4

«Kogu mesijutt, kõik lood. Oli see tõeline või jamps?» mõtiskleb Austraalia tõsielusaates armastust otsiv neiu pärast põrutava tõe selgumist, et heaks kutiks peetud poissmees on tegelikult naistemees. Samasugune šokeeriv reaktsioon järgneb ka siis, kui seda ütleb eestlastele tuttav Justin McNairn ehk Justin Leo.

Austraalia tõsielusaate «FBOY Island» ehk «Murtud südamete saare» versioonis on tundeid ja emotsioone juba mõnda aega üles keritud. Nüüd jõuavad osad sinnamaani, kus selgub, mis on tõsielusaatesse tulnud meeste roll: kas hea kutt või naistemees.

Rollide erinevus tõsielusaates seisneb selles, et kui hea kutt osutub vallalise kaunitari valituks, jagab ta võidusumma naisega pooleks. Kui aga naistemees jõuab ühe kolme kaunitari valituks, võidab ta kogu auhinnaraha endale.

Tagasi üles