Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Mälumängus «15 küsimust» ristavad piigid telemehed Roald Johannson ja Robert Rool: panused on kõrged, mängus on heategevus

Copy
Foto: Kanal 2

Täna õhtul astuvad Kanal 2 mälumängusaates «15 küsimust» vastamisi tuntud telemehed Roald Johannson ja Robert Rool. Lisaks võidule on mängul ka heategevuslik eesmärk – mõlemad osalejad saavad annetada 200 eurot oma valitud organisatsioonile, olenemata mälumängu tulemustest.

Roald Johannson tunnistab, et tunneb end mugavalt sporditeemades, olles suur tugitoolisportlane ja mitmekordne maratonijooksja. Samas toob ta välja, et ajalooküsimused võivad osutuda talle keerukaks. Robert Rool tunneb end tugevalt just ajaloos, geograafias ja üldistes teadmistest, kuid tõdeb, et Roaldi sporditeadmised on tema nõrgem külg.

Enne teadmistemaratoni alustamist jagab Rool, et austab Johannsoni laia silmaringi ning leiab, et Roald võib olla tugev igas kategoorias. Johannson omakorda tunneb aukartust Rooli ees, viidates nende varasematele ühistele kogemustele viktoriinisaadetes, kus Robert oli silmapaistvalt edukas.

Saate heategevuslik pool

Olenemata tulemusest saavad mõlemad mängijad annetada heategevuseks 200 eurot. Robert Rool annab oma panuse Tallinna Lastehaigla Toetusfondile ja Roald Johannson toetab Eesti Asenduskodude Töötajate Liitu, viidates isiklikule seosele oma vanaemaga, kes kasvas üles lastekodus.

Täna alustab Kanal 2 ekraanil ka Roald Johannsoni uus saatesari «Kupli all», mis keskendub täiskasvanute aktiivsus- ja tähelepanuhäirele. Robert Rool juhib sel sügisel uut mängulist saadet «Reede ÕHTU Robiga!», mis toob ekraanile erinevaid Eesti inimesi, kes panevad end proovile lõbusates ülesannetes.

«15 küsimust» jätkub järgmise erinädalaga

«15 küsimust» jätkub järgmisel nädalal erinädalaga, kus vastamisi astuvad elukaaslased, õed-vennad ja sõbrad. 16. septembril naaseb stuudiosse kevadhooaja võitja Tanel Jairus, kelle uus vastane selgub juba samal kuupäeval.

Uuel hooajal osalevad ka televaatajad, kes saavad oma küsimusi saata veebiaadressil www.kanal2.ee/15küsimust. Parimate küsimuste esitajatele kingitakse tänutäheks auhindu.

Mälumängusaade «15 küsimust» on Kanal 2 ekraanil esmaspäevast neljapäevani kell 20.00, kohe pärast «Reporterit».

Tagasi üles