Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD Lapsevanema sõnul algas Tapa gümnaasiumi õpilaste koolitee pargipingil, kool olukorda ei kommenteeri

Copy
1. september Tapal. Õpilased pargis.
1. september Tapal. Õpilased pargis. Foto: Erakogu

Tapal läbiviidav haridusreform on kooliaasta algusesse toonud omajagu segadust. Kuigi koolipere ja kogukond seisis Tapa gümnaasiumi lõhkumise vastu, tehti seda siiski. «Nüüd alustasid õpilased kooliteed pargipingil. Küsitav on, miks see koolireform üldse tehti ja miks see nii kiirustades tehti?» küsib lapsevanem, kelle sõnul ei olda gümnaasiumimajas kooliaasta alguseks remonditöödega lõpuni jõutud. Valla esindaja selgitab, miks ei saanud haridusvõrgu korrastamist enam edasi lükata. 

Elu24 toimetusega võttis ühendust Tapa elanik, kelle kaks last käivad Tapal koolis. «Üks laps käib kolmandas klassis ja teine viiendas. Suurem laps on segaduses. Veel eile õhtul ei teadnud ta, kes on tema õpetaja, mis tunnid täna toimuvad ja mida on vaja kaasa võtta,» ütleb ta, lisades, et eriti suur segadus on gümnaasiumiga. 

Kui veel möödunud õppeaastal oli Tapal üks koolimaja, kus tegutses nii põhikool kui ka gümnaasium, siis nüüdsest on koolid lahus. Gümnaasium asub aadressil Nooruse 2 ja uus Tapa valla kool (põhikool) aadressil Pargi 12. Kui Tapa vald väidab oma Facebooki postituses, et õpilaste jaoks on kõik valmis, siis lapsevanema sõnul on gümnaasiumimajas remont alles käimas.

Tagasi üles