Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Superstaari saate võitnud Ant Nurhan dokumentaalfilmi valmimisest: kui praegu alustaks filmimisega, siis see natuke häiriks

Copy
WAF-kooli lauluvõistlusel «Best of WAF» tunnistati parimaks artistiks Pärnus elav Ant Nurhan.
WAF-kooli lauluvõistlusel «Best of WAF» tunnistati parimaks artistiks Pärnus elav Ant Nurhan. Foto: Enriko Lill

Peagi jõuab televaatajate ette Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi telemagistrantide lõputööna valminud dokumentaalfilm «Mees nimega Ant Nurhan», mis annab võimaluse piiluda saate «Eesti otsib superstaari» võitja Ant Nurhani ellu.

Anti sõnul käisid kaamerad temaga kaasas staarisaate finaalist kuni aprilli lõpuni. «Kaamerad tulid koju ja kui käisin Soomes salvestamas, nad tulid kaasa ja ka EFTA-le tulid. Me näeme seal ka, kuidas lugu «Tähealleel» sündis,» avaldas muusik. «Ma ise ka põnevusega ootan seda!»

Rääkides filmimisest, nentis Ant, et kuivõrd staarisaates oli ta ka kogu aeg kaamerataga ümbritsetud, ei valmistunud see pidev filmimine ülemäära peavalu. «Kui praegu alustaks, siis see natuke segaks, häiriks, aga peale superstaari saadet, sa oled nagunii selle sama tempo sees, oled harjunud, et kaamerad on ümber.» Nii avaldas Ant, et sooviks teha tulevikus näiteks Türgi reisisaadet. 

Kuula täispikka intervjuud SIIT!

Tagasi üles