Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PULMAKLÕPSUD Liis Lemsalu abiellus Itaalia päikese all: meie südamed on pilgeni armastust täis

Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Itaalias Toscana päikese all abiellunud lauljanna Liis Lemsalu jagab Instagramis kauneid fotosid pulmapäevast. «Pole eales nii palju armastust enda ümber tundnud,» tõdeb ta.

Esmaspäeva õhtul jagas lauljatar Liis Lemsalu ühismeedias kahte retrohõngulist mustvalget fotot oma pulmapäevast.  

«Sõnulseletamatu augustikuu! Pole eales nii palju armastust enda ümber tundnud – niivõrd hoitud ja ilus aeg. Meie südamed on pilgeni täis armastust,» ütleb Lemsalu fotode juurde. Esimesel fotol on Lemsalu kahekesi koos abikaasa Karl-Erik Koduga. Teisel fotol on nendega liitunud ka pisipoeg, kes nägi ilmavalgust möödunud aasta novembris. Fotode juurde on lauljatar asukohaks märkinud Kesk-Itaalias asuva Toscana.  

«Armastust ja üksteise mõistmist. Elagu, elagu, elagu!» soovib noorpaarile Kethi Uibomägi. «Kuhjaga õnne ja armastust,» ühineb õnnesoovidega Getter Jaani. 

«Palju, palju õnne, imeilus perekond! Augustikuus on armastus!» kirjutab Marta Laan pulmafotode all.

Lemsalu ja Kodu nähti esimest korda koos 2017. aasta märtsis, kui nad mereäärses kalarestoranis ei saanud teineteiselt silmi ära. Hiljem oli mees ka lauljatari albumi «+1» plaadiesitlusel ja Lemsalu Instagrami loosse ilmus esimene ühine foto, mis ei jäänud tähelepanelikumatel fännidel märkamata.

Kaks aastat hiljem jäid Lemsalu ja Kodu kaamerasilma ette, kui vaatasid koos Tallinnas Lilleküla staadionil jalgpalli EMi valiksarja mängu. 

Juuni lõpus puistas Stefan Airapetjan Elu24-le saladuse, et lauljanna Liis Lemsalu sõuab elukaaslase Karl-Erik Koduga augusti lõpus Itaalias abieluranda. «Meid kutsus Liis Lemsalu oma pulma ja me oleme seal! Lisaks pulmadele tähistame ka enda pulma-aastapäeva,» rääkis Stefan ja lisas, et tulemas on tõesti kõige romantilisem pulma-aastapäev.

Tagasi üles