Kas Kaia Kanepi elab treenerite peal välja härra Õige otsimist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi teatas oma koduleheküljel, et otsustas treener Silver Karjusega koostöö lõpetada. Praegu abistab Kanepit treeningutel tema endine juhendaja Andrei Luzgin, otsingud käivad ka uue juhendaja leidmiseks.
Kaia Kanepi teatas oma koduleheküljel, et otsustas treener Silver Karjusega koostöö lõpetada. Praegu abistab Kanepit treeningutel tema endine juhendaja Andrei Luzgin, otsingud käivad ka uue juhendaja leidmiseks. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Ajakiri Naised kirjutas mõni aeg tagasi tipptennisist Kaia Kanepi (26) karjäärist ja treenerite tihedast vahetamisest ning pakkus välja, et ehk elab noor naine treenerite peal välja härra Õige otsimist.

Kaia hea sõbra ja endise mänedžeri Valdo Randpere sõnul on viimastel aastatel naises toimunud teatud avanemine.

«Ma polnud Kaiaga vahepeal eriti suhelnud ja avastasin, et ta on viimaste aastatega täiskasvanuks muutunud. Ta pole enam väike tüdruk, kes eksib näiteks Tallinna vanalinnas ära. Kaia oli varem vaikne, endasse tõmbunud, kuulas pigem kui rääkis ja kui rääkis, jäi justkui mingitesse raamidesse. Nüüd on Kaia vaba suhtleja, seltskonnahing isegi. Temas toimus mingi vabanemine. Kaia on täiskasvanud kihvt noor naine, kellega on huvitav koos olla,» iseloomustas ta oma sõpra.

Ajakiri tõi aga välja, et huvitaval kombel langevad Kaia «täiskasvanuikka jõudmise» ja tema sagedase treenerite vahetuse perioodid kokku ning ehk elab noor naine treenerite peal välja härra Õige otsimist, kuna sportlaskarjäär ei jäta talle aega ega võimalust klassikaliseks eraeluks.


Artiklis sai sõna ka pikaaegne Eesti naiskonna treener Rene Busch, kes on Kaia Kanepit mõnda aega treeninud, ning arvas, et Kaia treenerite ring võib olla täis saanud. Rene tõi treeneri ja sportlase koostööst rääkides välja ka asjaolu, et meheks-naiseks olemine ei pruugi sellistes pingeolukordades olla koostööd parandav tegur - meestreeneril on meessoost mängijatega tema sõnul lihtsam, kuna saab kas või õllekas klaasi taga asju arutada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles