Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Silvia Ilves räägib avameelselt oma uutest hammastest, terviseamet soovitab olla ettevaatlik (2)

Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Ekraanitõmmis videost.

Esmaspäeva õhtuses ETV saates «Ringvaade» oli külas Silvia Ilves, kelle suus säravad tuttuued lumivalged hambad ja seda tänu Türgis tehtud uuenduskuurile. «Artistina laval on nüüd hoopis teine tunne ja endised mured hammastega on lahenenud,» avaldab muusik, kes on senini uute hammastega 100 protsenti rahul. Mida aga arvab eestlaste välismaal iluprotseduuridel käimisest terviseamet?

ETV saate «Ringvaade» saatejuht Marko Reikop uuris, miks otsustas muusik hammaste uuenduse ette võtta. Reikopi sõnul polnud ju varem Silvia Ilvese hammastel midagi viga. Silvia Ilves ise tunneb aga, et erinevus endiste ja praeguste hammaste vahel on väga suur. Muusik tunnistab, et juba noorest saati on hambad talle muret valmistanud. «Mul oli esiteks vale hambumus, mis nüüd on uute hammastega paranenud,» ütleb tšellist. 

Ilves meenutab oma päeviku sissekannet, mille ta hammaste teemal 13-aastasena tegi. «Mul on isegi joonistus oma hammastest,» ütleb ta. «Ma olin nii õnnetu selle üle.» Kuna breketiravi oli väga kallis ning oleks nõudnud mitmekümne tuhande krooni suurust väljaminekut, ei saanud suurpere vanemad seda lapsele lubada. 31-aastasena aga sai muusik senini kestnud mure Türgis lahendatud. «24 hammast tehti mul, neli on enda hammast alles,» ütleb ta, lisades, et muret teevad talle hoopiski need üksikud oma hambad, mis alles jäeti. Ilves kaalub Türgisse tagasiminekut, et lasta ka need neli hammast ilusaks teha.   

Tagasi üles