Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Jumestaja ja tiktokker Anni Hallik: sellega üüri ei maksa, aga mida saan, on toredate inimeste tähelepanu

Intervjuu Anni Hallikuga.
Intervjuu Anni Hallikuga. Foto: Ekraanitõmmis videost

Möödunud laupäeval tähistas tšellist Silvia Ilves Laitse rallipargis oma 32. sünnipäeva. Muusik rallitas pereliikmete ja sõprade seltskonnas uude eluaastasse. Sünnipäevapeol viibis ka tuntud jumestaja ja tiktokker Anni Hallik, kes rääkis Elu24-le, mida ta Silviale kinkis ja milline värvikas seik talle seoses Silviaga meenub. Hallik avaldas ka, mis plaanid tal TikTokis sügisel on.   

Laupäeval, 31. augustil tähistas tšellist Silvia Ilves oma 32. sünnipäeva tõelise adrenaliinilaksuga Laitse rallipargis. Lisaks sellele, et särav sünnipäevalaps kihutas vägagi osavalt kardiga rajal, olid kohale tulnud ka mitmed tuntud sõbrad ja kolleegid. Nende seas ka jumestuskunstnik Anni Hallik, kes tegutseb viimasel ajal aktiivselt TikTokis.

Hallik kinkis Silviale sünnipäevaks suure kastitäie kassiasju. Kast sisaldas nii kassitoitu kui ka arvukalt mänguasju kasside jaoks. Kassiasjad kuluvad Silvia peres kindlasti ära, kuna pererahvaga koos elavad sama katuse all koguni kolm kassi. Hallik sõnab, et talle meeldib teha praktilisi kingitusi ning ta on ka ise suur kassiarmastaja. 

Tagasi üles