Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Merlyn Uusküla asus õppima konstellatsiooni: see ei ole kindlasti juhuslik valik

Copy
Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Konstantin Sednev

Lauljatar Merlyn Uusküla paljastas raadio Star FM hommikuprogrammis, et õpib konstellatsiooni. «Kui sa oled suure teekonna läbi teinud, siis sinus on tekkinud palju sellist ruumi ja oskust võib-olla ka teisi inimesi nõustada, aidata, vaadata,» avaldas Uusküla. 

«See on perekonnasüsteemi alateadlike dünaamikate vaatamine. Ehk sa vaatad oma perekonnasüsteemi energeetikat ja seda, millised dünaamikad on omavahel seotud,» selgitas Uusküla, mis asi see konstellatsioon täpsemalt on.  

Kust lauljataril aga selline mõte tuli? «Väga paljudel inimestel, kes tegelevad enesearenguga, tekib ühel hetkel selline mõte, et õppida ära mõni amet või terapeudiroll. Kui sa oled suure teekonna läbi teinud, siis sinus on tekkinud palju sellist ruumi ja oskust võib-olla ka teisi inimesi nõustada, aidata, vaadata. See on aegade jooksul tekkinud ka minul,» nentis ta ja lisas, et see ei ole olnud juhuslik valik. «Ma olen näinud kõrvalt, ja ka iseenda puhul, et see on kiirtee lahendusteni, et sa ei pea tundide kaupa nämmutama mingit teemat.» 

Uusküla sõnul pärinevad juurpõhjused reeglina esivanemate elukäigus. «Kõige enam mõjutavad meie perekondi sõjad ja see sõdade periood on jätnud nii suure pagasi meie peresüsteemidesse... Seal on nii palju seda energeetilist pagasit, mis tuleb järgmistele põlvedele üle,» nentis lauljatar. 

Kuula pikemalt raadiosaadet SIIT!

Tagasi üles