Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

TERE, KOOL! «Üks suur peatükk on läbi saanud!» Staarid saatsid võsukesed kooliteele

Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kooliaeg, oh kooliaeg! Vaata, milliste staaride võsukesed koolipinki istusid!

«Purakad läksid kool,» teatab poliitik Zuzu Izmailova ühismeediasse postitatud klõpsu juures ja lisab teemaviite uhke ema. 

Lapsed saatis taas kooliteele ka lauljatar Birgit Õigemeel. «Ilusat tarkusepäeva ja tere taas, armas kool!» kirjutab ta kooli ees klõpsatud perefoto juurde.

Moelooja Liisi Eesmaa poeg Kuu läheb tänavu esimesse klassi. «Ebareaalne, üks suur peatükk on läbi saanud,» nendib Eesmaa Instagramis. 

Kooliteed alustas ka Brigita Antoni tütar Bianca. «Ilusat kooliteed kõigile! Meie kallis Bianca läks ka täna 1. klassi!»

Rocca al Mare esimest klassi tervitas tänavu ka Heiki ja Egle Nabi poeg. «Väike koolipoiss saadetud teadmisi ja seiklusi omastama esimesse klassi. Aktusemaraton on päris põnev! Edukat kooliteed kõigile!» soovib Egle ühismeedias.

Kooliteed alustas ka Marjen Võsujala tütar Mia. «Ma mäletan, et lapsena, kui nägin oma ema aktustel vesistamas, imestasin, et mida on tal tihkuda – kõik näevad nii ilusad välja oma lipsukeste, triiksärkide, põlvikute, seelikute/pükstega – on ju rõõmupäev! Ema vastas mulle stoiliselt «kui sul on omal lapsed, eks siis saad aru»,» jagab Võsujalg ühismeedias tütre esimesel koolipäeval klõpsatud fotot.

Võsukesed saatis kooliteele ka näitleja Anti Kobin. «Luke I klass ja Kioko juba VIII klass,» kirjutab ta vahvate fotode juurde.

«Ja algaski meie poistel jälle koolitee pihta. Õnneks tahavad kõik meie poisid kooli minna – see on imeline, kuidas nad armastavad oma Toomkooli,» jagab riigihalduse minister Riina Solman.

«Üks koolilaps peres jälle juures,» nendib Luisa Rõivas Instagramis ning jagab toredat pilti koos perega. Rõivaste keskmine laps Herman alustas sel aastal oma kooliteed Rocca al Mare Koolis. «See energia ja positiivsus, mis aktusel koolipere silmist välja kiirgas ei jäta ühtki last ega lapsevanemat külmaks. Selle energiaga on hea kooliaastat alustada. Ilusat tarkusepäeva!» lisab ta.

«Suur ootus sai Rubil mööda, sest sai tagasi KOOOOOOLI!» kirjutab Anni Rahula, kelle tütar Rubi alustas õpinguid 2. klassis. 

«Minu eriti suur õppimise fänn!» tõdeb Anni ja lisab: «Ta tahaks nii palju veel õppida, uurida ja uudistada. Kõige toimimist ja toimumist vaja teada. Nii palju ägedaid ideid ja pealehakkamist! Ma olen Su üle uhke, kallis laps. Olen seda alati olnud, sest Sa oled Sina.»

Copy
Tagasi üles