Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Näitleja Veikko Täär peab uues ametis varakult ärkama

Copy
Näitleja Veikko Täär.
Näitleja Veikko Täär. Foto: Eero Vabamägi

Karismaatiline ja kõlava häälega näitleja ning koolitaja Veikko Täär haarab alates 2. septembrist raadio Elmari mikrofoni ning juhib põhisaatejuhtide Tiiu Sommeri ja Lauri Hermanni kõrval hommikuti raadiolaineid kahe nädala vältel.

Raadio Elmari hommikuprogramm on eetris tööpäeviti kella kuuest kümneni, mis seab saatejuhi ööunele piirid. Täär aga ei muretse hilinemise või sissemagamise pärast, kuna peab end hommikuinimeseks. «Olen hommikuinimene ja magan sisse harva,» tõdes Täär.

Siiski meenub talle üks juhtum, kus ta pidi minema kontrolletendusele, kuid ajastas oma äratuse valesti. «Panin kella helisema, aga oleks tund varem pidanud tõusma,» tunnistab ta, ent lisab, et jõudis siiski õigeks ajaks kohale.

Mitmekülgne mees: näitleb, modereerib, juhib õhtuid ja koolitab

Lisaks oma tööle näitlejana on Täär pühendunud ka esinemise ja eneseväljenduse koolituste läbiviimisele, mis tuginevad tema rohkem kui 20-aastasele praktilisele kogemusele õhtujuhina, konverentside moderaatorina ja sündmuste korraldajana.

«Koolitused on mulle endale väga harivad, sest alati on uued inimesed ja uued eluslepid. On juhtunud, et koolitatavad on algul vaadanud mind altkulmu, et mis sellel hampelmannil meile õpetada on, kuid pärast koolituse lõppu on silmad säranud ja vastukaja vägagi positiivne,» räägib Täär.

Lisaks Veikko Täärile astuvad sügishooajal Raadio Elmari hommikuprogrammi külalissaatejuhtidena üles mitmed tuntud ja vaimukad Eesti näitlejad.
Lisaks Veikko Täärile astuvad sügishooajal Raadio Elmari hommikuprogrammi külalissaatejuhtidena üles mitmed tuntud ja vaimukad Eesti näitlejad. Foto: Elmar

Koolituste käigus käsitleb ta esinemishirmu põhjuseid ja selle maandamist, enesekindluse kasvatamist ja avalikuks esinemiseks ettevalmistumist, hea esinemisoskuse aluseid, hääle ja keele kasutamist erinevates esinemispaikades, tehnikaid esinemispingete vähendamiseks ning auditooriumi juhtimist, pakkudes osalejatele võimaluse arendada oma oskusi positiivses ja humoorikas õhkkonnas.

Tuntud ja vaimukad hääled terve septembri ja oktoobri

Lisaks Veikko Täärile astuvad sügishooajal Raadio Elmari hommikuprogrammi külalissaatejuhtidena üles mitmed tuntud ja vaimukad Eesti näitlejad. Täärilt võtab teatepulga üle Piret Krumm, kes astub eetrisse septembri keskpaigast. Seejärel asub saatejuhi rolli koomik ja näitleja Kait Kall, kes juhib saadet kuni oktoobri keskpaigani. Sügishooaja lõpetab Andres Dvinjaninov, kes naaseb kuulajate ette oktoobri teises pooles.

Elmari hommikuprogramm on eetris tööpäeviti kella kuuest kuni kümneni.

Märksõnad

Tagasi üles