Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«MINGE METSA» Kukeseentega ühismeedias äritsenud kelm vedas mitut eestlast ninapidi (2)

Copy
Seenegruppides hoiatatakse petturi eest. Taustapilt on illustratiivne.
Seenegruppides hoiatatakse petturi eest. Taustapilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi / Kuvatõmmis Facebookist / Elu24 kollaaž

«Ühele maksis suurema osa tagasi, ühele irvitab näkku,» kirjeldab enda sõnul kukeseente ostuga petta saanud eestlanna Elu24-le vägilast, kellel õnnestus teadaolevalt ninapidi vedada mitut kaasmaalast. Osale jääb aga arusaamatuks, kuidas sellise pettuse otsa, vähemalt sel aastal, üldse sattuda saab. 

Seenerohke suvi on ühismeediasse meelitanud seenekauplejad, kellest üks on väidetavalt hoopistükkis pettur. Facebooki grupis «Eestimaa seened» jagati reedel, 30. augustil hoiatavat postitust võimalikust petturist, kes müüb kukeseeni.

«HOIATAN!!! Küsimus inimestele, kes tellisid seeni Mina Martin ja Martin Olen käest. (Tegu ühe ja sama isikuga). Tellisin 8 kilo, tegin koheselt ülekande teisipäeval. Täna küsisin, et kas seened on ära saadetud või andku jälgimiskood. Jõudsin koju, vaatasin, et sõnumit on vaadatud ja mind on ära blokeeritud,» tõdes eestlanna postituses.

Tagasi üles