Raudmehe uueks vihavaenlaseks saab Gandhi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti näitleja Ben Kingsley
Briti näitleja Ben Kingsley Foto: PAUL HANSEN / DN / SCANPIX/DN

Siiski mitte see legendaarne rahusaadik, vaid mees, kes teda kunagi Oscari vääriliselt kinoekraanil kehastas.

Nimelt on tunnustatud briti karakternäitleja Ben Kingsley väga lähedal sellele, et asuda kehastama kurikaela Marveli ja Disney eelseisvas koostööfilmis «Raudmees 3», kus nimitegelast kehastab taas kord ei keegi muu, kui Robert Downey Jr, kirjutab forumcinemas.ee.

Vaatamata sellele, et filmitegijad tunnistasid väljaandele Vairety, et Kingsley on tõepoolest näitlejaskonnaga ühinemas, keeldusid nad avaldamast rohkem üksikasju mehe tulevase tegelaskuju kohta. Samas lükkasid asjaosalised tagasi spekulatsioonid, et Kingsley hakkab eelseisvas linaloos kehastama koomiksikülgedelt tuntuks saanud kurikaela nimega Mandarin.

Võrreldes esimese kahe «Raudmehe» filmiga on mõistagi kõige suuremaks muudatuseks see, et lavastajatoolil ei võta seekord enam istet mees nimega Jon Favreau.

Nimelt on uue filmi režissööriks palgatud Shane Black, kellel peaosalise Robert Downey Jr.-iga samuti ülisoojad suhtes - kirjutas ning lavastas ju mees ülistiilse pulp-põneviku «Kiss Kiss Bang Bang ehk surm Hollywoodis».

Lisaks Robert Downey Jr.-ile löövad uues filmis taas kord kaasa nii Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, kui ka Scarlett Johansson Musta lese rollis. Esimene «Raudmees» kogus ülemaailmselt kinodest kopsakad 585 miljonit dollarit, teine osa suutis selle summa üle trumbata, kogudes kassadesse kokku 624 miljonit dollarit.

«Raudmees 3» jõuab Eesti ja muu maailma kinoekraanidele 2013. aasta 3. mail.
 

Loe kinouudiseid Forum Cinemas veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles