Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kristina Pärtelpoeg Katrin Lusti esimesest vestlusõhtust: kogu show oli ette valmistamata (1)

Copy
Sisulooja Kristina Pärtelpoeg on juba mõnda aega saatejuht Katrin Lustiga vägikaigast vedanud.
Sisulooja Kristina Pärtelpoeg on juba mõnda aega saatejuht Katrin Lustiga vägikaigast vedanud. Foto: Madis Veltman / Sander Ilvest / Elu24 kollaaž

Sisulooja Kristina Pärtelpoeg, kes on aastate jooksul teinud mitmeid vestlusõhtuid, käis koos Mallukaga 29. augustil saatejuht Katrin Lusti esimest vestlusõhtut kuulamas. «Ei tasuks targutada meie vestlusõhtute kallal, kui ise neis nii hea ei ole,» kommenteeris Pärtelpoeg järgmisel hommikul SkyPlus hommikuprogrammis ja tõi üritusest välja negatiivseid ning positiivseid asju.

«Kuuuurija» saatejuht ja Elu24 peatoimetaja Katrin Lust korraldas 29. augustil Viljandis restoranis Ormisson oma esimese vestlusõhtu. Üritusel häid maitseelamusi pakkunud Lust vestles külalistega ja vastas nende küsimustele.

Publikus olid kohal ka sisuloojad Mallukas ja Kristina Pärtelpoeg, kes ise samuti vestlusõhtuid korraldavad. Kusjuures just taskuhäälingu ning sellest alguse saanud vestlusõhtu «Salajutud» suvelaagri järelkaja tõttu on Mallukas, Pärtelpoeg ja Lust juba mõnda aega vägikaigast vedanud.

Tagasi üles