Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD JA VIDEOD FBI avaldas pildid relvast, millega tulistaja üritas Trumpi tappa

Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
FBI avaldatud foto, millel on USA relvafirma Panther Armsi poolautomaatne relv ja seljakott, mida kasutas 13. juulil 2024 Pennsylvanias Butleris USA ekspresidendi Donald Trumpi ründaja Thomas Crooks.
FBI avaldatud foto, millel on USA relvafirma Panther Armsi poolautomaatne relv ja seljakott, mida kasutas 13. juulil 2024 Pennsylvanias Butleris USA ekspresidendi Donald Trumpi ründaja Thomas Crooks. Foto: FBI / Handout via REUTERS / Scanpix

USA föderaalne juurdlusbüroo FBI avaldas fotod relvast, millega Thomas Crooks tulistas 13. juulil Donald Trumpi tema kampaaniasündmusel Pennsylvanias Butleris.

Piltidel on näha, et relva tagumist osa saab eemaldada. Uurijad kahtlustavad, et 20-aastane Crooks sai relva sündmuskohal peita, kuna ta oli selle teinud mitmeks osaks. Fotodel on ka Crooksi seljakott ja kaks isetehtud pommi tema auto pakiruumis, teatab Reuters.

USA relvafirma Panther Armsi poolautomaatne relv, mida kasutas USA endise presidendi Donald Trumpi ründaja Thomas Crooks ja mis leiti Pennsylvanias Butleris tulistamispaigas, dateerimata fotol osana FBI uurimise tõenditest.
USA relvafirma Panther Armsi poolautomaatne relv, mida kasutas USA endise presidendi Donald Trumpi ründaja Thomas Crooks ja mis leiti Pennsylvanias Butleris tulistamispaigas, dateerimata fotol osana FBI uurimise tõenditest. Foto: FBI / Handout via REUTERS / Scanpix
Tagasi üles