Ainult naistele: 5 märki, et mees on voodis hea

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks. Foto on illustratiivne.
Seks. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Sul on uus kallim ja üritad otsustada, kas viia suhe järgmisele tasemele? Õnneks on mehe pädevust võimalik ennustada juba enne sängi hüppamata.

Veebisait yourtango.com pani kirja viis omadust, mille järgi saab peaaegu kindlalt öelda, et mees on väärt voodipartner.

1. Ta on džentelmen.

Armastuses ja seksis on suur tähtsus väikestel asjadel. Kas ta avab sulle ukse; helistab ja küsib, kuidas sul läheb; uurib, kuidas su suur tööprojekt edeneb? Kõik märgid näitavad, et ta mõtleb sinu peale. Kui ta on hoolitsev härrasmees väljaspool magamistuba, võid kindel olla, et samasugune käitumine jätkub siis, kui tuled kustuvad.

2. Ta teab, kuidas sind puudutada.

Mehed, kes tahavad seksi vaid seksi pärast, puudutavad sind ainult siis, kui vaja - et skoorida. Hea armastaja hindab sensuaalsust nii magamistoas kui mujal. Kui mees puudutab su kätt üle õhtulaua, asetab koridoris kõndides käe su alaseljale või hoiab pargis jalutades su kätt, oskab ta ilmselt puudutada ka su ülejäänud keha.

3. Kõik ei keerle ainult tema ümber.

Mõned mehed peavad end maailma nabaks. Mis juhtus neil päeva jooksul, kus nad süüa tahavad ja millist filmi vaadata... Mees, kes küsib enne sinu päeva kohta, läheb sinu lemmikrestorani (kuigi talle ei meeldi seda tüüpi söök) ja kaisutab sind diivanil, vaadates romantilist komöödiat, peab prioriteediks sinu õnne ja rahulolu ka voodis.

4. Ta ei kiirusta.

Mehed, keda huvitab sinu keha, mitte sa ise, tahavad võimalikult kiiresti voodisse jõuda. Mees, kes on sinust tõeliselt huvitatud, teab, et oled väärt veidike ootamist. Kui ta tahab oodata, näitab see, et ta on valmis ka armatsemisse rohkem investeerima.

5. Ta paneb sind end kaunina tundma.

Seks saab olla suurepärane ainult siis, kui tunned end oma nahas täiesti vabalt ja tead, et su partner hindab sind. Selline mees jagab lahkelt komplimente ja paneb tähele väikeseid asju, mis talle sinu juures meeldivad. Isegi selle tõttu, kuidas ta sind vaatab, tunned end targa, seksika ja ilusana. Selline keemia lööb voodis kire lõkkele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles