Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO 200 kilomeetrit tunnis: roolijoodik katsus Viljandimaal politseinikega rammu (2)

Copy
Скриншот из видео.
Скриншот из видео. Foto: Pilt videost

35-aastane napsine BMW juht katsus Tartu korrakaitsjatega Viljandimaal rammu ja kihutas enam kui 200 kilomeetrit tunnis.

Viljandimaal tööd teinud Tartu liikluspatrullile hakkas Viljandi kesklinnas asuvas tanklas silma kahtlust äratav sõiduk, mille juht reageeris politseid nähes väga üllatavalt. «Juht oli väga ärev ja see tekitas meis kahtlusi, otsustasime ta kontrolliks peatada,» räägib Tartu jaoskonna patrullpolitseinik Annemarii Koller «Reporterile».

Masinale sõideti järele, kuid juba sel hetkel oli aru saada, et BMW juht on tempot tõstnud. «Kui andsime peatumismärguande, siis juht otsustas seda eirata ja lisas hoopis gaasi juurde,» selgitab Koller. 

Kiirused olid kogu tagaajamise ajal väga suured, asulasisesel teel 150 kilomeetrit tunnis ning asulavälisel teel ligi 200 kilomeetrit tunnis

Patrullpolitseinik sõnas «Reporterile», et tagaajamise hetkel ei kadunud auto kordagi nende vaateväljast. «Juht peatus ühes taluhoovis ja peatumise hetkel hüppas juht tagumisele istmele. Lisaks juhile oli autos veel kaks meesterahvast,» selgitab Koller. 

Vaata videost, kuidas roolijoodik politseinike eest põgeneda üritas:

Märksõnad

Tagasi üles