Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Silvia Ilvese peremöll sai lisa: Foksi viis väikese unistuse ellu!

Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Martin Pedaja

«Võtsime ta oma tiiva alla ühelt perelt, et nunnukas ei peaks varjupaiga poole suunduma,» räägib Silvia Ilves, kelle peres on nüüdsest kolm kassikest!

Tšellist ja nelja lapse ema Silvia Ilves jagab ühismeedias, et tervitasid uut perekonnaliiget – punase-valge kirjut kiisut Foksi

«Võtsime ta oma tiiva alla ühelt perelt, et nunnukas ei peaks varjupaiga poole suunduma,» nendib muusik, lisades, et on terve suve mõelnud 7-aastase Cristopheriga leida kassidele Kipperile ja Simbale üks nooruk seltsiline. «Just Foksi viis väikese unistuse ellu!»

Silvia sõnul võtsid õnneks teised kassid uustulija kergelt omaks. «Ei imesta ka. Seda tohutult leplikku ning tänulikku Foksit on raske mitte armastada! Elagu punased kiisud, ühed sõbralikud olevused!» lisab Silvia.

Mõned aastad tagasi rääkis tšellist, et kui vajab kedagi, kellele asju südamelt ära rääkida ja kelle kohalolu lohutust pakub, siis selleks on tema kass Kipper.

«Kui ta mulle vahel sülle istuma ning otsa vaatama tuleb, on mul tunne, et ta näeb ära kõik, mis mul peas toimub,» avaldas muusik Instagrami postitatud armsa pildi juures. «Kui see nii ka on, tean, et perenaise saladusi ta ei reeda.»

Silvia peres kasvab neli poega: Stefan, Tristan, Cristopher Maximilian ja Arthur.

Tagasi üles