Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KUUM SUUDLUS FINIŠIS Taavi Rõivas jagab fotosid Ironmani võistluselt

Copy
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Rasmus Rebase

Rahvusvahelisel Tallinnas toimunud triatlonifestivalil pani oma võimed proovile ka Taavi Rõivas, kes jagab Instagramis fotosid võistlusest. Kui möödunud aastal osales võistlustules ka Luisa Rõivas, siis sel aastal oli ta pealtvaataja rollis ja elas abikaasale kaasa. 

23.–25. augustil 2024 toimunud IRONMAN Tallinna triatlonifestivalil osalesid nii tipptriatleedid kui ka mitmed tuntud inimesed teistest valdkondadest. Näiteks panid oma võimed proovile endine peaminister Taavi Rõivas, näitleja Elina Pähklimägi, poliitik Jürgen Ligi, televisiooni saatejuht Hannes Hermaküla ja veel mitmed oma erialal silmapaistvad tegijad.

Taavi Rõivas läbis poolpika Ironmani distantsi ning jäi 900. kohale, võistlejaid oli sel aastal kokku 1303. Rõivas jagab fotosid võistlusest oma Instagramis. Talle oli kaasa elama tulnud kogu pere. Finišisse jõudes tervitas teda kuuma suudlusega abikaasa Luisa Rõivas.  

«Üliäge! Väga uhke Sinu üle,» öeldakse kommentaarides. «Tubli Taavi, et ära tegid!»

Videoklippi Ironmani võistluselt jagab ka Luisa Rõivas, kes oli seekord pealtvaataja rollis ja elas Taavile täiel rinnal kaasa.  

Mitmel varasemal aastal on Luisa ka ise Ironmani poolpika triatloni läbinud. 

FOTOD JA VIDEO 〉 Pisarsilmil Ironmani finišisse jõudnud Luisa Rõivas avaldas, mis teda rajal mitu korda nutma ajas

19. augustil tähistasid Rõivased seitsmendat pulma-aastapäeva. «Veetsime enda villapulma alpaka farmis ja Muhu Kala baar-restoranis,» rääkis Luisa Elu24-le antud intervjuus. «Kõige olulisem on see, et me saime aega olla kahekesi. Kolme lapse vanematel seda liiga tihti ei juhtu,» lisas Taavi. «Jõudsime nii Pärnumaale kui Muhumaale.»

Tagasi üles