Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Mattias Naan hakkas Kristel Aaslaiu kõrval raadiosaatejuhiks: mõtlesin, et lähen lihtsalt tugiisikuks

Copy
Kristel Aaslaid ja Mattias Naan.
Kristel Aaslaid ja Mattias Naan. Foto: Duo Media

Raadio Duo saatejuhid Kristel Aaslaid, Carola Madis ja Eeva Esse-Sõõrumaa üllatavad kuulajaid sel nädalal toredate kaassaatejuhtidega. Nädalat alustavad elukaaslased Kristel Aaslaid ja Mattias Naan.

Muusikust näitleja ja Raadio Duo saatejuht Kristel Aaslaid ning tema pikaaegne elukaaslane, koomik Mattias Naan, ei ole varem raadiosaadet koos juhtinud. «Ma mõtlesin, et lähen lihtsalt tugiisikuks,» muheles Naan Kanal 2 «Telehommikus». Kümneaastase raadiosaatejuhi kogemusega ning praegu podcast'i «Pohmellipäev Mattias Naaniga» vedav koomik naljatas, et sai selle tööotsa läbi tutvuste.

Kristel on jaama üks saatejuhtidest, kes veab argipäevast saatesarja «Tere ummikust!», mis pakub hea tuju muusikat, kus arutatakse kergematel teemadel ja kutsutakse ka kuulajaid saate tegemises osalema.

«Mulle väga meeldib meie saate formaat, väga lahe on see, et me oleme suutnud panna inimesed kaasa rääkima meiega nii päeva teemade osas kui ka meie saate päeva laulu otsustamisel,» sõnas Kristel. «Inimesed räägivad väga kaasa ja ma arvan, et selline kaasamine on läinud väga hästi käima.»

Kodus lilled kastmata

Suvi oli Kristelil ja Mattiasel täis kiireid ja tegusaid päevi. Juulikuu veetsid nad peaaegu täielikult kodust eemal – Kristel pühendus raadiosaate juhtimise kõrvalt Kanal 2 sarja «Naised vormis» uue hooaja salvestustele, samal ajal kui Mattias tuuritas üle Eesti «Huumoriklubi» stand-up etendustega.

Kui «Telehommikus» küsiti, kuidas nad koduseid kohustusi jagavad ja kumb neist lilli kastab, vastas paar, et igale probleemile leidub lahendus. «Meil on kodus ainult kaktused,» lisas Naan.

Kanal 2 hommikusaade «Telehommik».
Kanal 2 hommikusaade «Telehommik». Foto: Duo Media

Siiski leidis tegus tandem suve jooksul aega ka iseenda akusid laadida ning käidi koos reisil Rhodose saarel. «Ma pean füüsiliselt eemal olema, et tõeliselt puhata ja korraks täiesti välja lülitada,» rääkis Kristel, keda ootab peagi ees reis Prantsusmaale. Seal salvestatakse koos Carola Madise ja Eeva Esse-Sõõrumaaga uue hooaja episoodid saatesarjale «Kolm naist karavanis».

Mis hakkab täna toimuma Raadio Duo otse-eetris?

Täna alates kella kahest lülitavad Naan ja Aaslaid oma mikrofonid sisse Raadio Duo otse-eetris, kus nad on valmis kuulajaid kostitama hea muusika ja lõbusa jutuga. «Mängime mõnusat muusikat, teeme mõned spiigid ja arutame päevakajalisi teemasid,» jagab Mattias. Lisaks on raadiokuulajatel võimalus kaasa rääkida ja teemasid suunata Raadio Duo Instagrami konto või WhatsApp'i kaudu.

Erikülalised terve nädala vältel

Teisipäeval võtavad raadiosaate «Tere ummikust!» juhtimise üle Carola Madis koos oma muusikust venna Carl-Philip Madisega. Kolmapäeval istuvad mikrofonide taha Eeva Esse-Sõõrumaa ja tema abikaasa Sander Sõõrumaa. Neljapäeval on eetris Carola Madis koos investeerimisguru Kartri Telleriga. Reedel, enne Prantsusmaa reisi, on kuulajatega koos kõik kolm karavaninaist – Eeva, Kristel ja Carola.

Carola Madis, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Kristel Aaslaid.
Carola Madis, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Kristel Aaslaid. Foto: Duo Media

Raadio Duo «Tere ummikust!» on eetris kell 14.00-18.00.

Raadio Duo programmi kuuleb FM-sagedustel Harjumaal, Ida-Virumaal, Pärnumaal, Viljandimaal, Põlvamaal ja Digiraadio DAB+ testsagedustel ning ka Pleieri äpis.

Tagasi üles