Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

GALERII Vaata, kuidas möödus suvepuhkuselt naasnud Kanal 2 hommikusaate esimene eetripäev

Copy

«​Kell on 6.30, «Telehommik» alustab!» tervitasid juba teist hooaega saatejuhid Kristjan Gold ja Romi Hasa. Alates tänasest toob Kanal 2 otsesaade «Telehommik» taas argihommikuti ekraanile positiivse energia, huvitavad intervjuud ning värsked uudised Eestimaa eri paigust. Vaata galeriist, kuidas möödus suvepuhkuselt naasnud saate uue hooaja esimene eetripäev!

Kaasahaarav hommikuprogramm annab igale argipäevale asjaliku, praktilise ja positiivse alguse ning räägib kõigest, mis on oluline ja huvitav. Koostöös Postimehega toob «Telehommik» juba varahommikul vaatajateni ka kõige värskemad uudised üle Eesti.

«Telehommiku» stuudios võtavad koha sisse erilised külalised – alates poliitikutest ja meelelahutajatest kuni sportlaste, hobikokkade ja paljude teiste põnevate inimesteni meie keskelt.

Kanal 2 hommikuprogramm käib võimalikult palju ka telestuudiost väljas ning toob vaatajani teemad, millest inimesed räägivad ja mis on parajasti toimumas. Ka sügishooajal on oodata saatesse Romi ja Kristjani kõrvale erinevaid toredaid külalissaatejuhte.

«Telehommik» on Kanal 2 ekraanil esmaspäevast reedeni kell 6.30.

Tagasi üles