Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD 20-aastane neiu lõi Lasnamäel prügi välja viima läinud võhivõõrale noa selga. «Kui Mari Liis äkitselt korterist ära läks, nägin, et köögist on nuga kadunud...» (2)

Copy

Ilma sõnakestki vahetamata pussitas 20-aastane Mari Liis Hallik tänavu veebruaris Lasnamäel võhivõõrast naist. Ise mäletab ta vaid pussitamisele eelnenud jalutuskäiku ja siis juba politseiautos istumist.

«Mängisime kaarte, kõik oli tšill... Mari Liis tõusis äkitselt püsti ja läks ära, ütles, et läheb koju,» meenutas seltskonnas viibinud noormees saatuslikku õhtut. 

5. veebruari õhtupoolikul, kella 21 paiku viis 53-aastane Lasnamäe naine prügi välja, kui äkitselt pussitas tänaval teda kööginoaga 20-aastane Mari Liis Hallik. Viimane lõi noaga vähemalt viiel korral selja- ja parema õlavarre piirkonda, põhjustades sellega 53-aastasele naisele eluohtlikke tervisekahjustusi. Rünnak jäi tänu juhuslikule möödujale lõpuni viimata, kuivõrd meesterahvas takistas Mari Liisi, haarates seljatagant tema mõlemast käest.

Varem oli 20-aastane Mari Liis tarbinud Lasnamäel kortermajas sõpradega alkoholi. Äkitselt oli ta võtnud kaasa kööginoa ja lahkunud korterist. Hetk hiljem pussitas ta selle sama noaga kõrvaltänavas võhivõõrast naist. Prokurör Lauri Jõe sõnul on tähelepanuväärne, et ründaja ja ohver ei jõudnud enne rünnakud vahetada ühtegi sõna ega pilku. Nad olid teineteise jaoks täiesti võõrad.

Tagasi üles