Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

NÄDALAPROGNOOS Tundeline nädal toob lahendusi ja taipamisi seoses südameasjadega

Copy
Foto: Pexels

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 26. august – 1. september 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Viibime kuutsükli lõpunädalas, kus energia hakkab rahunema ning pöördub sissepoole. See on pigem kokkuvõtete tegemise aeg, mis sobib lahtiste otsade sidumiseks.

Ent on huvitav, et selles energias aktiveerub eriti tugevalt Veenus – armastus, suhted, eelistused, väärtused – võib-olla on aeg otsutada ja väljendada, mida me tegelikult tunneme ja tahame? 

Veel enne kuutsükli hääbumist jõuavad tugevad tunded pinnale kerkida, kuid viis, kuidas nendega nüüd tegeletakse ja toime tullakse, võib olla küpsem ja ettevaatlikum. Armastus ja tunded võivad isegi nihke teadvuses esile kutsuda. Need käivitavad midagi, mis annab vihje, et üks etapp on lõppemas ja teine algamas.

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval kell 10.23 jõuab Veenus trigooni Uraaniga, avades südametele uusi uksi. See seis toob sotsiaalsetesse situatsioonidesse kergust, värskust ja uudsust. Lisaks loovad inimesed nüüd kergemini kontakti. Mingi raskus on justkui õlgadelt tõstetud. Sel päeval on väga soovitatav inimeste sekka minna ning midagi teistega koos teha.

Rutiinidesse takerdunud suhted võivad saada uue hingamise. 

Kolmapäeval kell 23.24 jõuab Veenus opositsiooni Neptuuniga, võimendades romantilist ja unistavat meeleolu. Parimal juhul toobki see üliromantilise (või ka ülispirituaalse või -maagilise) kogemuse, ent tuleb olla teadlik, et siin on reaalne oht iseennast ja teisi petta ning illusioone luua. 

Kui säilitada teadlikkus ja kontakt reaalsusega, kuid seejärel lubada südamel ja hingel avaneda, saab sellest muinasjutulisest taevaseisust vaid parimat ammutada.

Olukordades, kus keegi on iseennast või teisi petnud, võib see seis tuua ka illusiooni purunemise ning pettus nähakse läbi, mille tulemuseks on omakorda pettumine. 

Neljapäeval kell 17.31 läheb täpseks Veenuse trigoon Pluutoga, mis äratab tugevaid kirgi ning kingib võimalusi suhteid positiivses võtmes transformeerida. Pluuto aitab Veenusel jõuda oma soovide ja tunnete tuumani ning eemaldab pealiskaudsuse kihid. See seis toob rohkem sügavust ja sisu kõiksugustesse inimsuhetesse, aga eelkõige loomulikult armusuhetesse.

Praktilisemal tasandil võib see tuua taipamisi rahaasjus ning tuua varjust nähtavale võimalusi, kuidas millegi väärtust kasvatada. 

Juba öösel kell 00.14 lõppes muide ka Merkuuri retrograad, mis tähendab, et viimaks on jõutud mingisuguse uue selguseni, millega edasi liikuda. Kell 16.23 liikus Veenus Neitsist Kaaludesse, oma kodumärki, kus see soosib head läbisaamist, võrdseid suhteid ning ülistab ilu ja armastust. Need asjaolud lisavad päeva kergust ning vihjavad, et nüüd on tõepoolest aeg suhetes taas ettepoole vaatama hakata. Aitab vanade vigade otsimisest ja parandamisest. 

Pühapäeval kell 18.18 pöördub aga Uraan retrograadi, mis tähendab, et juba neli planeeti ja lisaks Chiron on retrograadsed! Loe allpool viidatud artiklist lähemalt, mida see tähendab.

Esmaspäevaööl kell 02.58 nihkub aga Pluuto tagasi Kaljukitse – see saab olema viimane külastus meie elude jooksul. Kui sügiskuudel kogete, et teatavad vanad probleemid, piirangud ja takistavad (kuigi oma aja juba ära elanud) struktuurid tõstavad veel kord pead, siis teadke, et see on antud teemades lõppvaatus. 19. novembril kell 22.41 siseneb Pluuto lõplikult Veevalajasse.

Taevaseise avab Margit Korbe.
Taevaseise avab Margit Korbe. Foto: Erakogu

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval kell 10.13–11.48 (Kuu siseneb Vähki)

Reedel kell 18.24–20.10 (Kuu siseneb Lõvisse)

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed taevakehad

Pluuto on retrograadis 2. maist kuni 12. oktoobrini.

Saturn on retrograadis 29. juunist kuni 15. novembrini.

Neptuun on retrograadis 2. juulist kuni 8. detsembrini.

Chiron on retrograadis 26. juulist kuni 29. detsembrini.

Merkuur on retrograadis 5. kuni 29. augustini.

Uraan on retrograadis 1. septembrist kuni 30. jaanuarini (2025). 

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta

Tagasi üles