Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLIPP «Homme õhtul räägid sa teist juttu, debiilik n****i!» Ärritunud taksojuht sai autoaknast räuskamise tõttu sule sappa

Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

«Kus sa oled, väärakas n****i? Oled kõva vend vä?» karjub maineka firma taksojuht TikToki postitatud videoklipis. Kõnealuse käitumise tõttu sai juht aga sule sappa. «Meile teadaolevalt eelnes sellele konfliktiolukord, mida juht väidetavalt kutsus lahendama ka politsei. See ei muuda siiski meie seisukohta, et videos nähtav käitumine ei ole kooskõlas meie ettevõtte väärtustega,» selgitab Forus Takso juhatuse liige.

TikTokis ringleb videoklipp, kus Forus Takso roolis olev meesterahvas pistab äkitselt sõidu pealt pea aknast välja ja karjub ärritunud noorte seltskonnale. «Kus sa oled väärakas, n****i? Oled kõva vend vä? Sukaga leian su ules Tapa vahelt n****i. Homme õhtul sa räägid teist juttu, debiilik n****i, sa arvad, et mul su nägu meelde ei jää vä? Helista menti n****i!» kostub veel enne, kui ta pedaalile valu annab ja hoogsalt minema kimab kummide vilisedes. 

Millest kõnealune dialoog alguse sai, videost ei nähtu. Kõnealuse klipi ühismeediasse postitanud TikToki kasutaja on küll toimetuse päringut lugenud, ent sellele vastama ei soostunud. 

Tagasi üles