Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«USKUMATU SUHTUMINE» Lux Expressi bussijuht jättis muusiku pilli pärast peatusesse maha (16)

Copy
Foto: Sander Ilvest

«Bussijuht kategooriliselt keeldus ja kutsus selle peale kohale turvamehed,» kirjutas välismaal muusikaharidust omandanud eestlanna ühismeedias kurvalt. Nimelt soovis muusik Lux Expressi bussisõiduks oma hinnalise pilli salongi kaasa võtta, kuid bussijuht seda ei lubanud ja jättis pileti ostnud eestlanna peatusesse maha.

Ettevõtte juhatuse liige sõnab, et bussijuhil on õigus ja kohustus teha otsus esemete salongi lubamise kohta. «Meil on väga kahju, et see olukord takistas kliendil Lux Expressiga sihtkohta jõudmast,» nendib ta siiski.

«Koos oma hinnalise pilli ehk akordioniga ühest Eesti linnast teise liikuda tahtnud muusik jagas pühapäeval, 25. augustil oma ühismeedias täbarat olukorda.

«Kas Lux on ikka Lux ehk kummalised juhtumised sel nädalal Lux Expressiga,» alustas naine oma postitust, mille peategelaseks oli tema sinimustvalge akordion. Välismaal muusikaharidust omandanud artist väitis oma postituses, et vaatamata pakkumisele osta oma akordionile lisapilet, ei lubanud Lux Expressi bussijuht pilli bussisalongi. 

Tagasi üles