Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 26. august: Ambur surub oma arvamust peale, Sõnnile toob uus nädal värskeid tuuli

Copy
Koer rannas. Pilt on illustratiivne.
Koer rannas. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Vinget uue nädala algust! 

JÄÄR

Aeg soosib kiiret ja otsustavat tegutsemist äriasjus, uute ideede väljakäimist. Haara nüüd ja kohe härjal sarvist, ole julge ja veenev!

SÕNN

Uus nädal toob värskeid tuuli. Tunned end kui purjekas avamerel – ehkki iilid on tugevad, naudid kihutamist sinetava silmapiiri suunas.

KAKSIKUD

Keskendu tänase päeva töödele-tegemistele. Nüüd peaks tahtejõudu jätkuma, saad tehtud ka kõige igavamad tööd.

VÄHK

Kui läheb positsioonide kaitsmiseks, seisa enda eest. On aeg selgeks teha, kes on need kaaslased, kes sind päriselt iga ilmaga toetavad.

LÕVI

On aeg tööle takka anda! Edasiviivate plaanidega tasub nüüd lagedale tulla, neid kindlameelselt ka ülemustele ja koostööpartneritele tutvustada.

NEITSI

Sinu peas käib kaine arvestus – mis on kasulik, mis on tühipaljas aja, energia ja võib-olla ka raha raiskamine? Teed mõistuspäraseid otsuseid.

KAALUD

Hea päev ühise tuleviku arutamiseks oma partneriga. Kui nüüd peaks algama uus suhe, areneb see kiirelt ja jõudsalt.

SKORPION

Sinu mõtted on loogilised, ent kui neid avaldad, sõltub palju ka teise poole vastuvõtuvõimest. Kes ei taha sinust aru saada, see ei saagi!

AMBUR

Sulle võib tunduda, et kolleegid ei saa asjadest õigesti aru ja ainult sina tead täit tõde. Kipud oma arvamust kaaslastele peale suruma.

KALJUKITS

Võimalik, et sul tuleb mingid pooleli jäänud tööasjad lõpule viia. Sul on külgi, millega silma paista ja austust teenida.

VEEVALAJA

Jututeemad on tõsisemat ja asisemat laadi. Koos kaaslastega tasub ette võtta kunagi pooleli jäänud ja edasi lükatud ebameeldiv töö.

KALAD

Tööalased suhted toimivad. Meeskond on orienteeritud ühisele eesmärgile, saate asjad läbi arutatud ja olete üksteisele toeks.

Tagasi üles