Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«KÄI P***I PAULA!» Brigitte Susanne Hunt viskus Joel Ostrati kaitsele: see on pesuehtne veebikiusamine!

Foto: Elu24 kollaaž

Draama Joel Ostrati kurikuulsate sõnade ümber ei taha endiselt vaibuda. Telekoka kaitseks on nüüd välja astunud ka seltskonnatähest juuratudeng Brigitte Susanne Hunt, kes Ostrati kunagist kallimat Nele Kirsipuud korrale kutsus: «See video on pesuehtne veebikiusamine. Milleks lahata eraelus juhtunud aastatetagust teemat?» kommenteerib Hunt, kellele Nele Kirsipuu vastas tabava tsitaadiga «Nullpunkti» filmist. 

Mõni aeg tagasi ajas Joel Ostrat nii mõnelgi harja punaseks, kui ütles intervjuus Õhtulehele, et «talle meeldib, kui naine temast sõltub». Klipp kõnealusest intervjuust hakkas laineid lööma ka TikTokis. «Theresega võis tõepoolest olla nii, et ta leidis iseennast. Hakkas edukat karjääri tegema. Ma aitasin seda lükata ja mingi hetk lihtsalt... Ma ei tea, kas ma võiks nii öelda, aga mulle natukene võib-olla meeldib, kui naine sõltub mehest. Siis ta on nagu...» sõnas Ostrat kirgi kütnud videoklipis.

Teiste seas ei suutnud vaiki olla ka Ostrati kunagine kallim, «Eesti otsib superstaari» saatest võrsunud sisulooja Nele Kirsipuu

Tagasi üles