Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

EI JÄTA JONNI «Ma pole allaandja inimene» TikTokis tuntud Loositädi kutsub endiselt inimesi üles lõpetama homoseksuaalsete kooselu (3)

Copy
Hanna-Liisa Kalinina
Hanna-Liisa Kalinina Foto: Erakogu

Mõnda aega tagasi suure tähelepanu alla sattunud tiktokker Loositädi, kodanikunimega Hanna-Liisa Kalinina, kogus allkirju, et lõpetataks samasooliste kooselu. Tuhandest häälest sai ta kokku ainult 570. «Ma tahan sellega saavutada, et minul, minu lastel ja ka teistel lastel oleks Eesti Vabariigis turvaline elada, kus homoseksuaalseid inimesi ei eksisteeriks. Kui kõnealuse seaduse tühistamine läbi läheb, võtan automaksu järgmisena ette,» sõnab ta Elu24-le.

Hanna-Liisa Kalinina ehk Loositädi on avalikkusele tuntud kui tiktokker 17 000 jälgijaga, kuid elukutselt on ta kojamees. Varem platvormil otseülekandeid teinud ja isegi asju välja loosinud naine teeb nüüd videovastuseid erinevatele kommentaaridele ja on oma väljaütlemistega tekitanud palju meelehärmi. Näiteks on tiktokkerile hambusse jäänud seksuaalvähemused.

«Mina tahan elada ikka normaalses maailmas, kus ikka mees ja naine elavad koos, saavad omavahel lapsi ning abielluvad. Mitte niimoodi, et igasugused vikerkaaretegelased. Nende pärast on isegi vikerkaar ära solgitud. See kõik pa*k on Euroopast siia meile tulnud,» vastab naine ühele kommentaatorile.

Märksõnad

Tagasi üles