Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 22. august: Jäär on usin ja keskendub tööle, Kaksikutel on tähtis tunnetada seljatagust

Copy
Foto: Shutterstock

Mõnusat neljapäeva!

JÄÄR

Oled usin ja keskendud tööle. Plaane on palju tehtud, nüüd hakkab tasapisi tekkima tõsine töömeeleolu ja kujunema välja meeldiv rutiin.

SÕNN

Edevus võib pead tõsta. Kui teised märkavad ja kiidavad sind, siis on küllaga ka elurõõmu ning jagub õhinat edasi püüelda.

KAKSIKUD

Tähtis on tunnetada seljatagust. Tead, kes on need, kellele saad toetuda keerulisel hetkel – hoia nendega ühendust ja ole tänulik.

VÄHK

Infokanalid avanevad. Võimalik, et saad huvitavaid uudiseid kuulda juba täna, kui aga mitte, siis järgnevate päevade jooksul küll.

LÕVI

Materiaalsed teemad köidavad sinu tähelepanu. Kui vaeva näed, ootad selle eest ka korralikku tasu. Püüdled kindlustatuse poole.

NEITSI

Täna kell 17.55 jõuab Päike oma taevasel teekonnal Neitsi sodiaagimärki. Algab aeg, mil saad särada ja isiklikele eesmärkidele pühenduda.

KAALUD

Jõuvarud on piiratud. Kui tunned end veidi väsinuna, siis on see kindel märk sellest, et tuleb elu võtta pisut rahulikumas tempos.

SKORPION

Suureneb vajadus töid ja tegemisi teistega arutada. Soovid kuulda ka sõprade ja kolleegide arvamusi ning oled koostööaldis.

AMBUR

Töö ja karjääri teemad tõusevad tähelepanu keskmesse. Pead tõstab auahnus. Tahad nüüd näidata, milleks oled suuteline.

KALJUKITS

Tavapärases keskkonnas hakkab sul lihtsalt igav! Vajad midagi uut ja huvitavat, otsid uusi kogemusi. Võimalik, et teed reisiplaane.

VEEVALAJA

Sind ei rahulda pealiskaudne suhtlus, sa ei usu seda, kui keegi väidab end teadvat, kuidas asjad on. Tahad minna sügavuti, mõista toimuva põhjusi.

KALAD

Algamas on periood, mil eriti oluliseks saab suhtlus partneritega, eelkõige armastatud inimesega. Vajad lähedust ja mõistmist.

Tagasi üles