Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Põhja-Kaukaasias õunu mekkinud Putin ei saanud Kurskist üle ega ümber

Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa liider Vladimir Putin külasta ssel nädalal Kabardi-Balkaariat, mis on Venemaa haldusüksus Põhja-Kaukaasias. Talle pakuti ka kohalikke õunu maitsta
Venemaa liider Vladimir Putin külasta ssel nädalal Kabardi-Balkaariat, mis on Venemaa haldusüksus Põhja-Kaukaasias. Talle pakuti ka kohalikke õunu maitsta Foto: Vyacheslav Prokofyev/Kremlin Poo/Planet Pix via ZUMA Press Wire/Scanpix

Venemaa diktaatorist president Vladimir Putin külastas selle nädala alguses Kabardi-Balkaariat, mis on Venemaa haldusüksus Põhja-Kaukaasias. Tema erihuvi oli 2007. aastal asutatud firma Agro 07, mis tegeleb puu- ja juurviljade kasvatamisega, rõhk on õuntel.

200 hektaril asuvat tootmist laiendati 2020. aastal, kui lisati mustikakasvatus ning firma toodab ka looduslikku suhkruvaba puuviljanahka.

Putinile selgitati ja näidati tootmise nüansse, kuid pakuti õunu ka maitsta, kuid ta näost ei olnud võimalik välja lugeda, kas need talle ka maitsesid. Enne hammaste sisselöömist nuusutas Vene juht õunu ning küsis sordi ja saagikuse kohta. 

Tagasi üles