Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOREPORTAAŽ Roosiaia valitud seltskonnale valmistati liha lausa 12 tundi! (6)

Copy
Gerly Padar-Parmas ja Martin Parmas taasiseseisvumispäeva vastuvõtul roosiaias
Gerly Padar-Parmas ja Martin Parmas taasiseseisvumispäeva vastuvõtul roosiaias Foto: Pilt videost

Teisipäeval, 20. augustil toimus Kadrioru roosiaias president Alar Karise vastuvõtt, kuhu oli saabunud mitu tuhat külalist nautima 33. Eesti taasiseseisvuspäeva.

«Mina olen peoga väga rahul. Elame parimat elu Eestis kui kunagi varem,» sõnab peomeeleolus Eesti välisminister Margus Tsahkna. Mida põnevat üritusel toimus, vaata videost!

Pidulikule sündmusele oli kohale tulnud kirev seltskond. Näiteks olid oma lapsed kaaslaseks valinud europarlamendi saadik Jaak Madison, riigikohtunik Julia Laffranque ning endine Eesti president Toomas-Hendrik Ilves, kes tuli samuti üritust kaema koos oma noorima tütre Keiuga. Roosiaiast ei puudunud Eesti ainuke naispresident Kersti Kaljulaid, Peaminister Kristen Michal, Eesti välisminister Margus Tsahkna, europarlamendi saadik Jüri Ratas ning palju kõmu tekitanud Luisa ning Taavi Rõivas. Lisaks poliitikutele olid kohal ka tuntud muusikud, näitlejad ning moedisainerid.

Suvisele presidendi vastuvõtule Kadrioru roosiaeda kutse saanud külalised said süüa imemaitsvat liha, mida valmistati lausa 12 tundi, ent see sai otsa esimese tunni ajaga. «Maitsest oli kohe aru saada, oleme Martiniga ka varem nende toodetega kokku puutunud,» kiidab Gerli Padar-Parmask liha taevani.

Märksõnad

Tagasi üles