Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Hiljaaegu lapseootusest teatanud Kethi Uibomägi: ma oleks veel saladust hoidnud, aga... (4)

Copy
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Madis Veltman / Postimees

«Kõik hea on võimalik, kui ise seda oma tegudega väljapoole ka annad. Tänane reaalsus teeb mind õnnelikuks,» kirjutab ühismeedias Kethi Uibomägi, tänades kõiki, kes on talle lapseootuse uudise avalikuks tehes häid soove saatnud. 

Esmaspäeval teatas raadiohääl ja saatejuht Kethi Uibomägi, et ootab last. «Unistus on täitumas,» kirjutas ta ühismeediasse postitatud kauni foto juurde.

ARMAS KLÕPS 〉 Telenägu Kethi Uibomägi saab emaks

Teisipäeva õhtul tänas Kethi ühismeedias kõiki õnnesoovijaid. «Suur tänu, et te nii soojalt mu beebiootuse vastu võtsite. Tõesti, ma oleks veel saladust hoidnud, aga avalikult ainult laiades meeste riietes käimisele sai ka juba piir ette,» avaldas ta. 

Lisaks jagas naine meenutust kursaõega. «Täna kirjutas mu armas kursaõde meenutuse, kus ma omadega kaks aastat tagasi olin ja mis praegu mu elus toimub ja mind valdas tohutu tänutunne. Kõik hea on võimalik, kui ise seda oma tegudega väljapoole ka annad. Tänane reaalsus teeb mind õnnelikuks. Üks eestlane tuleb õnnelikku perekonda juurde ja see on parim kingitus maailmale,» kirjutas ta Instagrami loos.

Tagasi üles