Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOINTERVJUU Presidendi vastuvõtul osalenud ansambli Puuluup liige läks roosiaiast otse lennujaama

Ramo Teder
Ramo Teder Foto: Kuvatõmmis videost

20. augustil toimunud suvisele presidendi vastuvõtule Kadrioru roosiaeda kutse saanud ansambli Puuluup liige Ramo Teder leiab, et 5MIINUST räpipunt oleks samuti võinud kutse saada. Veel räägib ta sellest, mida erilist on tänavune suvi pakkunud. Kuula intervjuud! 

Roosiaia vastuvõtu melu nautinud ansambli Puuluup liige Ramo Teder peab tõenäoliseks, et sel aastal vastuvõtu kutsest ilma jäänud 5MIINUST saab kutse järgmisel aastal. «Selgus, et see põhjus, miks meie oleme kutsutud, ei ole üldse Eurovisioon, vaid hoopis meie 10 aasta juubel pluss see, et me esindame Eesti kultuuri nii palju välismaal igasugu erinevatel folkfestivalidel. Muidugi kahju, et 5MIINUST ei ole, nad võiks olla siin, aga loodame, et järgmisel aastal nad on ehk siin,» räägib Teder, lisades, et 5MIINUST ansamblil on praegu käimas 9. tegutsemisaasta. 

Teder ütleb, et see suvi on olnud äärmiselt meeldejääv. «Meil on homme Prantsusmaal imekaunis kohas festivalil esinemine,» avaldab muusik, kes otse vastuvõtult lendab Prantsusmaale, kus bändikaaslane on juba ees ootamas. «Kõik on väga ilus olnud,» ütleb ta suve meenutades. Senini on nad suve jooksul ringi rännanud mööda Euroopat. Sügisel ootavad aga ees ka Korea, Jaapan ja India. Puuluup tutvustab Eesti muusikat tõepoolest kogu maailmas.

Tagasi üles