Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPS Rahatarkuse eestvedaja Kristi Saare on taas lapseootel

Copy
Kristi Saare tegi endale investeerimise põhitõed selgeks investeerimisblogi pidades.
Kristi Saare tegi endale investeerimise põhitõed selgeks investeerimisblogi pidades. Foto: Tairo Lutter

Investor ja rahatarkuse eestvedaja Kristi Saare jagab ühismeedias armsat fotot, millel on näha kasvav beebikõht. «Olen kevadest saadik eksisteerinud ainult tahtejõu baasilt,» tõdeb ta, et ootus ei ole seni olnud kergete killast.

«Muidu niisama hakkab ka kolimisega kiireks minema,» kirjutas Saare oma Instagrami loos, avaldades ühtlasi, et on taas lapseootel. 

Foto: Kuvatõmmis Instagrami loost

Samas vastab naine ka jälgijate küsimusele, kuidas kolmanda lapse ootus võrreldes eelmistega läinud on. 

«Esimene laps oli mul 1,6 kg kaalunud enneaegne, kellega olime mõned nädalad intensiivis, kuna mul avaldusid haruldased raseduskomplikatsioonid ja meid pidi üksteisest kiirelt lahutama. Teine rasedus oli 2020 ajal, mis läks üle keskmise kehvasti ja «kirsiks tordil» oli pea nädal üksi sünnitusmajas olemist. Seekord... Ma olen ausalt kevadest saadik eksisteerinud ainult tahtejõu baasilt, sest see suht ainus ressurss, mida mul üldse on. Ütleme siis, et ok, saaks hullemini,» võrdleb ta kolme rasedust, millest ükski ei ole kergelt kulgenud. 

«Mis hetkel käis klõps, et okei, nüüd kolmandaks lapseks valmis?» uurivad jälgijad veel. «Seda päris valmis tunnet ei ole kordagi kogenud, aga ma ise teadsin noorena, et tahan võimalusel kolme last, kui partner hea. Kui teine laps juba veidi inimene oli, siis arutasime abikaasaga, et ma tahaks ikka kolmandat ka. Kaalusime, vaatasime, et kodu jääb kitsaks ja tuli lihtsalt maja enne ehitada,» vastas Saare, jõudes jutuga tagasi sinna, et kolimisega hakkab kiireks minema. 

Kas uues kodus tuleb tuba sinist või roosat värvi, jätab Saare veel esialgu enda teada.

Kristi Saare (34) on Eesti üks tuntumaid naisinvestoreid, kes 2014. aastal asutas MTÜ Naisinvestorite Klubi. Ta tegeleb investeerimishuviliste koolitamisega ning on välja andnud ka mitmeid rahatarkuse-teemalisi raamatuid.

Tagasi üles