Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 20. august: Kalad tahavad tegutseda tasa ja targu, Skorpion tunneb end õnnelikuna

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Rahulikku pidupäeva!

JÄÄR

Kui keegi sind segab või oma halba tuju sinu peal välja elada püüab, võid kannatuse kaotada. Hoia tüütutest tüüpidest eemale.

SÕNN

Päeval oled optimistlikus ja tegusas meeleolus, mida suudad sisendada teistelegi. Õhtupoolikul aga võid väsimust tunda.

KAKSIKUD

Tahad täna täiel rinnal igasugu elumõnusid nautida! Veenuse ja Jupiteri kvadraadi mõjul kipud hea ja paremaga liialdama.

VÄHK

Palju sõltub sellest, kas saad ise oma aja kasutamist määrata. Kui kohustused sind ajaliselt seovad, pead millestki meeldivast loobuma.

LÕVI

Kui mõnda aega oled tundeid alla surunud, siis täna seisad nendega jälle silmitsi. Tugevaid emotsioone saad valitseda siis, kui neid endale tunnistad.

NEITSI

Päeva esimesel poolel pead jälgima, et sa liiga hoogu ei satuks, sest on oht mõtlematult igasuguseid asju ette võtta.

KAALUD

Päev on rahaasjade ajamiseks soodne. Sa ei pea palju pingutama – anna tegevusele hoog sisse ja edasi sujub kõik justkui iseenesest.

SKORPION

Tunned end õnnelikuna, sest sulle ei pöörata tähelepanu niisama ilusa välimuse pärast, vaid sind armastatakse tõsiselt ja siiralt.

AMBUR

Mingi pisiasi häirib sind enda välimuse juures. On aeg alustamaks tegutsemist selle nimel, et see probleem likvideeritud saaks.

KALJUKITS

Tähelepanu on eelkõige äriasjadel. Vaatad oma eelarve mõistlikul pilgul üle, oskad hinnata võimalusi, aga ka nõrku kohti.

VEEVALAJA

Sind valdavad tugevad emotsioonid. Alla suruda pole neid mõtet, see pikendab nende kestust. Pead leidma võimaluse tunnete välja elamiseks.

KALAD

Tahaksid tegutseda tasa ja targu, aga välised asjaolud kannustavad sind mugavustsoonist väljuma. Hoia fookus kõige tähtsamal!

Tagasi üles