Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

OTSINGUD LÕPETATUD Kolm päeva kadunud olnud 68-aastane Sergei leiti Paidest (3)

Copy
Otsingupiirkond Paides.
Otsingupiirkond Paides. Foto: SA Kadunud

«Leidsime Sergei üles Paidest,» teatas SA Kadunud juht Aare Rüütel, et 15. augustil Järvamaal Türi vallas koos autoga teadmata kadunuks jäänud 68-aastane Sergei on elus ja terve.

«Täna hommikul alustasid videovalveseadmete omanikud meie palvel oma salvestiste vaatamisega, samuti asusime SA Kadunud OPEROG Järvamaa staabi toel vestlema auto leidmiskoha piirkonnas olevate kortermajade elanikega. Kell 11.40 helistas Kati OPEROG Järvamaa staabist järjekordse korteri uksekella ning kui ta oli näidanud ukse avanud inimesele kadunud mehe fotot, sai ta vastuseks: «Tulge edasi, ta on siin.» Nii leidsime kadunud mehe üles elusana,» jagas Rüütel ühismeedias.

Praegu on mees juba jõudnud oma lähedaste juurde ning tingituna tema tervislikust seisundist on nende hoole all.

«Suur aitäh kõigile enam kui kolme tuhande neljasajale inimesele, kes aitasid koos autoga kadunud mehe otsimisteadet jagada, samuti kõigile SA Kadunud infotelefonile 6616 776 helistajatele mehele sarnaneva isiku ja tema sõiduauto märkamisest nii Järvamaal kui Lõuna-Eestis,» märkis Rüütel kõiki meest otsinud inimesi ja ettevõtjaid tänades.

Sõitis kodust välja ja jäi kadunuks

Sergei lahkus neljapäeval kella 9.30 paiku Türi vallas Piiumetsa külas oma kodust, et sõita Paidesse ühte ettevõttesse, kuid sinna ta ei jõudnudki.

Lähedaste sõnul ei ole Sergei varem sellisel viisil ära kadunud, tema telefon on alates neljapäevast välja lülitatud. Kuna Sergeil jäid kõik ravimid koju, võib tema elu ilma nendeta ohtu sattuda.

Sergei lahkus kodust hõbehalli värvi autoga Peugeot Partner, numbrimärgiga 076 CSL.

Kõigil, kes on näinud kirjeldatud meest või tema hõbehalli sõiduautot alates 15.08 Järvamaal Türi vallas, Paide linnas või mõnes teises Järvamaa piirkonnas või mõnes teises Kesk-Eesti või Eesti piirkonnas või näinud kadunud meest ja autot mõnes tanklas, kaupluse parklas, metsasihil, palutakse ühendust võtta sihtasutusega Kadunud telefonil 661 6776.

68-aastase Sergei tunnusmärgid:

* 165 cm pikk

* hallid juuksed

* kõhna kehaehitusega

* jalas tumedat värvi viigipüksid

* seljas sinise ja halli värvi ruuduline, lühikeste varrukatega triiksärk

* kannab isetumenevaid prille 

 

Märksõnad

Tagasi üles