Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 17. august: Kaljukits peaks hoogu maha võtma, Vähki ootab emotsioonirohke nädalavahetus (1)

Copy
Foto: Shutterstock

Mõnusat laupäeva!

JÄÄR

Sul ei maksa teha jõulisi käike või vastu võtta olulisi otsuseid. Kuna sa ei tea kõiki asjaolusid, võid täbarasse olukorda sattuda.

SÕNN

Sõprussuhetes võib tekkida lahkhelisid. Süütud möödarääkimised võivad mõjuda nii ärritavalt, et kisub sõnasõjaks.

KAKSIKUD

Liigne enesekindlus ja optimism võib sind viia piiride ületamiseni, millest pikemas perspektiivis küll kasu ei ole.

VÄHK

Emotsioonirohke nädalavahetus, mil on oht asjadest valesti aru saada. Võid jätta olulise märkamata ja ebaolulist üle tähtsustada.

LÕVI

Teed viivad kokku inimestega, kes on sümpaatsed ning kellega tuttavaks saamisest võib kasu olla ka raha- ja äriasjade ajamisel.

NEITSI

Sind võivad rivist välja lüüa suhteprobleemid. Võid kallima sõnu valesti tõlgendada ja solvuda olukordades, mis seda ei vääri.

KAALUD

Võimalik, et sa ei saa päris täpselt aru, mida sinult oodatakse ja teed seetõttu midagi valesti. Sinu kõrval on inimesi, kes oskavad aidata.

SKORPION

Segaseid suhteid pole mõtet klaarima hakata – teisi on raske mõista, üritus asja selgeks rääkida teeb olukorra veel hullemaks.

AMBUR

Praegu kuuldu mõjutusel ei tasu hakata oma plaane muutma või tegevust ümber korraldama. Sinuni jõudev info ei pruugi olla tõene.

KALJUKITS

Planeetide pingeaspektid manitsevad sind ettevaatlikkusele. Liigu rahulikus tempos, kaalu iga oma sammu ning talitse emotsioone.

VEEVALAJA

Rahalised tehingud jäta pigem tegemata. Võid võimalusi üle hinnata või osta midagi kõrgema hinnaga, kui asi tegelikult väärt on.

KALAD 

Veenuse ja Saturni opositsioon võib tuua raskusi suhtlemisse kalli inimesega. Raske on väljendada enda tegelikke vajadusi.

Tagasi üles