Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ÜLE KAHE MILJONI EURO Uhked kabinetid ja vaade vanalinna katustele: Äripanga hoone otsib uut omanikku

Copy
Äripanga hoone.
Äripanga hoone. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

«Müüa eksklusiivne maja Tallinna vanalinna südames,» reklaamitakse aadressil Vana-Viru tn 7 müüdavat TBB panga ehk endise nimega Äripanga hoonet. 

«Praegu pole panga omanikud neist ruumidest huvitatud, seega pole neid mõtet bilansis hoida,» kommenteerib panga juhatus, miks hoone müüki on paisatud. 

1897. aastal ehitatud neljakorruselise maja hinnaks on märgitud City24s 2 190 000 eurot.

Kaunite fotodega kaunistatud müügikuulutuses seisab, et lisaks äripindadele on 3.–4. korrusel läbi kahe korruse eraldiseisev elamispind korteri näol. Kogupindalaks on 640,3 ruutmeetrit, millest keldrikorrus moodustab 109,3 ruutmeetrit.

Kui hoone esimesel korrusel paiknevad erinevad kabinetid ja sanitaarruumid, siis teisel korrusel on mitu erinevat kabinetti ja nõupidamiste saal. Kolmandal korrusel paikneb aga korter avatud köögi, elu- ja magamistoaga. Lisaks ka äripinnad kabinettide ja tualetiga. Maja neljandal korrusel on muu hulgas terrass, kust avaneb avar vaade südalinnale.

Vaata fotosid ja loe täpsemalt SIIT!

Esmaspäeva hommikul kommenteeris panga juhatus: «Pankadele kuuluvate ruumide müük on maailmas levinud praktika ja loogiline samm.»

«Praegu pole TBB panga omanikud neist ruumidest huvitatud, seega pole neid mõtet bilansis hoida. Vajadusel saab lisaruume rentida,» selgitasid nad, miks hoone müüki on paisatud. 

Äripanga hoone.
Äripanga hoone. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Tagasi üles