Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Telekanal Duo 5 toob ekraanile uue põnevuse – tõelised krimilood!

Copy
Foto: Duo 5

Lisaks senistele spordiülekannetele, mängu- ja märulifilmidele ning sarjadele saab nüüdsest Duo 5 ekraanilt jälgida tõsielusündmustel põhinevaid krimilugude dokumentaalfilme ja -sarju. Programmis on saateid mitmetest juhtumitest, mis on pälvinud ka laialdast tähelepanu kogu maailmas.

Duo 5 uus true crime temaatiline vöönd haarab vaatajat esmaspäevast reedeni kell 16.00–19.00, otsides vastust küsimustele: kuidas kriminaalne mõistus töötab ja miks inimesed selliseid asju teevad?

Päriselul põhinevad krimidokud ja sarjad jälgivad keerulisi kriminaaluurimisi šokeerivate kuritegude lahendamisel. Rahvusvaheliselt tunnustatud tootjate sarjad jõuavad Eesti televaatajateni suures osas esmakordselt ja on siin seni nägemata.

Duo 5 kavast leiab jahmatava sisuga saatesarjad nagu «Mõrvarlikud naabrid» («Nightmare Next Door»), «Kadunud» («Disappeared»), «Kohtuekspertiis: tõeline CSI» («Forensics: The Real CSI») ja «Mõrvahäärberid» («Mansions and Murder»). Need tõsielul tuginevad sarjad viivad vaatajad otse kõhedusttekitavate sündmuste keskmesse, pakkudes põhjalikku ülevaadet keerukatest juhtumitest ja nende lahendamistest. Sarju illustreerib ehtne pildi- ja videomaterjal sündmuspaikadest, kannatanutest ja kurjategijatest.

Lisaks eeltoodule on sügishooajal oodata veel mitmeid tõestisündinud krimilugusid, mis on pälvinud ka laialdast tähelepanu kogu maailmas. Näiteks toob Duo 5 ekraanile Casey Anthony juhtumi, ühe Ameerika kõige tuntuma ja vastuolulisema kuriteo, kus noor ema Casey Anthony seisis kohtu ees süüdistatuna oma tütre Caylee surmas. See juhtum šokeeris kogu maailma, paljastades jahmatavaid tõendeid ja tekitades küsimusi kohtuotsuste õigsuses.

Neile, kes ei jõua kiire töönädala jooksul kõike jälgida, näitab Duo 5 argipäeval eetris olevate sarjade kordused jutti ära ka nädalavahetustel.

Tõsielul põhinevad krimilood on Duo 5-s esmaspäevast reedeni kell 16:00-19:00.

Vaata treileri!

Märksõnad

Tagasi üles