Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Grete Griffini abikaasa annab märku, mida ta oma vallandamisest arvab

Copy
Endine profisportlane Robert Griffin III koos abikaasa Grete Griffiniga.
Endine profisportlane Robert Griffin III koos abikaasa Grete Griffiniga. Foto: Jerod Harris / AFP / Scanpix

Ameerikas elava Grete Griffini abikaasa Robert Griffin III sai pärast profisportlase karjääri töö ESPNi telekanalil. Nüüd on ta teletööst ilma jäänud ja viitab ühismeedias olukorrale tragikoomilise videoga.

Endine Ameerika jalgpalli täht Robert Griffin III töötas ESPNi telekanalil eksperdina erinevates rollides, kuid nüüd lasti mees lahti, vahendab Postimehe sporditoimetus.  Griffinil oli veel kaks aastat lepingut alles, kuid tema teenetest loobuti rahalistel põhjustel.

Eesti endine seitsmevõistleja Grete Griffin abikaasa vallandamise pärast väga kurb ei näi olevat. Vahetult pärast uudise avalikustamist postitas mees oma ühismeediasse mitmetähendusliku video.

Endine profisportlane jagas 1995. aasta komöödiafilmi «Friday» stseeni, kus Ice Cube'i kehastatud peategelaselt küsitakse: «Kuidas sind su vabal päeval lahti lasti?»

Sama teksti pani Robert Griffin ka oma postituse pealkirjaks ning viitas sellega tõsiasjale, et tal oli vaba päev, kui ta ESPNi telekanalist lahti lasti. 

Fännid avaldavad sportlasele postituse kommentaarides toetust. «Nende kaotus!» kommenteeris keegi. 

Ka Grete on oma abikaasat toetanud ning pannud postitusele positiivse reaktsiooni ning vastanud ka ühe poolehoidja kommentaarile. 

Tagasi üles