Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPSUD «Pitsapidu ja abikaasa!» Luisa ja Taavi Rõivas jagasid suviseid lembehetki

Copy
Luisa ja Taavi Rõivas.
Luisa ja Taavi Rõivas. Foto: Eero Vabamägi

Laulja ja riigikogu liige Luisa Rõivas jagab ühismeedias suviseid hetki koos abikaasa Taavi ja lastega. 

Instagrami tehtud postitusest nähtub, et Rõivased on mõnusalt aega veetnud nii stiilipeol kui teatris käies, nii hommikusööki kui päikeseloojangut nautides.

Juuli lõpus jäid Rõivased Elu24 kaamerasilma ette üle mitme aasta toimunud Tõrva Loitsul, kus jälgisid koos nooremate lastega uhket vabaõhuvaatemängu ja tulesõud.

Viimase aasta jooksul on paar mitmetesse skandaalidesse sattunud, mille pere naispool on väärikalt enda kasuks tööle pannud.

«Mis on tarkuse ja tugevuse ülim mõõdupuu? Kui jääte rahulikuks igas olukorras. Jah, rahulikkus on inimese supervõime. Oskus mitte üle reageerida ega asju isiklikult võtta hoiab su mõtted puhtana ja annab südamerahu, mis annab sulle hetkega eduseisu sõltumata asjaoludest,» jagas Luisa ühismeedias mõtisklust tänavu märtsis, kui Taavi ümber lennukiskandaal lahvatas. 

Ka möödunud aasta septembris, pärast skandaalset TV3 pidu, tegi Luisa Rõivas Instagrami postituse. Ka toona tekkis küsimus, kas abikaasa sünnipäevaks pühendatud postituse taga oli varjatud vihje puhkenud skandaalile?

«Loe oma elus naeratusi, mitte pisaraid,» kirjutas Luisa Instagramis. «Loe oma vanust sõprade, mitte aastate järgi! Palju õnne sünnipäevaks!» õnnitles ta oma kaasat ka ühismeedia vahendusel.

Tagasi üles