Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MUUDATUS TIPPTUNNIL UMMIKUTES: «Jukuraadio» Kuku raadio eetris nüüd neljapäeviti kell 18.00

Copy
Peeter Oja koos Juku-Kalle Raidiga «Jukuraadios» «Seitsmenda Moosese raamatut» ette lugemas.
Peeter Oja koos Juku-Kalle Raidiga «Jukuraadios» «Seitsmenda Moosese raamatut» ette lugemas. Foto: arhiiv

Juku-Kalle Raidi autorisaade «Jukuraadio», mis on Kuku raadios neljapäeviti eetris olnud 532 korda, kolitakse tipptunnile ja on edaspidi kuulatav ikka neljapäeviti, aga kell 18.00 ning podcast'i kaudu millal iganes.

«Jukuraadio» on Kuku raadios olnud igal neljapäeval eetris juba kümmekond aastat, täna läheb eetrisse 533. saade. Tänasest nihutati saate algust, nüüd saab seda kuulata kell 18.00.

«Jukuraadio» reklaam.
«Jukuraadio» reklaam. Foto: arhiiv

Saate autor Juku-Kalle Raid kommenteerib ise: «Kuna pool Eestit on napakate ehitustööde käigus üles kaevatud – eriti tõstaks siin esile meie selles suhtes vastikut pealinna Tallinna –, vireleb kella kuue paiku õhtul statistilistel andmetel kolmest inimesest kaks jubedates ummikutes ja läheb närvi. Saate nihutamine kella kuueks õhtul on Kuku raadio toimeka kollektiivi ning minu isiklik panus liiklusohutuse tõstmiseks. Kui kuulad närvilisel tipptunnil autos tarkade saatekülaliste juttu, mitte tümakat, käitud pekki keeratud liikluses ka ise normaalsemalt.»

«Jukuraadio» reklaam.
«Jukuraadio» reklaam. Foto: arhiiv

«Jukuraadio» 15. augusti saates on külas Soome-Eesti kultuurisilla üks ehitajaid Mikko Savikko, kellega on kõne all Vene kohtu jabur otsus kuulutada Soome genotsiidiriigiks. Selline otsus tehti mõni aeg tagasi, mil Petroskoi kohus teatas, et soomlased tapsid ja vaenasid pärast Talvesõda, aastatel 1941–1944 süütuid nõukogude venelasi.

«Jukuraadio» saadetes on varem üles astunud kõik meie elusolevad presidendid: Arnold Rüütel, Toomas Hendrik Ilves, Kersti Kaljulaid, Alar Karis, mitmed peaministrid, ministrid ja poliitikud ning aukartust äratav arv Eesti kultuuritegelasi.

Tagasi üles